7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OD TUŽNE PRIČE DO BAJKE: Živković na pragu jednog od najtrofejnijih evropskih klubova?

Objavljeno: 28.03.16 u 10:18

Andrija Živković mogao bi da postane član sedmostrukog šampiona Evrope, čime bi se njegova priča pretvorila u bajku.

„Zlatni orlić“ je u nemilosti kada je Partizan u pitanju. Mladi as nije želeo da potpiše novi ugovor sa Partizanom, što ga je iz prvog tima preselilo u Teleoptik. Ipak, posle sjajne partije za mladu reprezentaciju Srbije, Andrija Živković je u centru pažnje, i to zahvaljujući Italijanima.

Naime, kako prenosi „Kalčomerkato“, Srbin je ponuđen Milanu, a čelnici „rosonera“ su spremni da dovedu Živkovića na „San Siro“. Upravi Milana odgovara to što za talentovanog igrača ne mora da plati obeštećenje, mada im smeta što pregovore moraju da vode sa agencijom Pinija Zahavija.

Takođe, Benfika motri na Andriju Živkovića, ali bi vrlo verovatno izgubila bitku sa Milanom, ako „rosoneri“ odluče da dovedu Srbina. Takođe, pominju se i dva premijerligaša, ali se tu postavlja pitanje radne dozvole, jer Andrija Živković ne nastupa za „A“ selekciju Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Dex idi ljubi vucica.. a vi ostali ne seretajte vise protiv malog uprava je kriva za sve bivsa i ne znam zasto krivite jednu stranu kada su krive obe on podpisao za partizan ili otisao sve jedno moraju da plate a vi koliko znate toliko i pisete ili toliko volite uprave obe partizana koje su ubi boze i sakloni

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka,neka raduje se on sada al drugacije ce biti za 2 ili 3 godine kada ga ne bude hteo nijedan klub jer ce grejati klupu ove i sledece sezone u Milanu.Monogo je pogresio i obice mu se o glavu .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma svi ce da polete za njim…on je za klubove problematican igrac i kupice ga neko ko hoce da rizikuje…ko Baloteli samo sto je ovde Baloteli njegov otac i niko nece da da lovu a da mu otac ispira glavu….tako moze da zavrne i klub za koji bi potpisao kao sto je zavrnuo Partizan

    0
    0
    Odgovori
  4. Da je prodat za 20 milki Milanu od strane Partizana rekao bi mu svaka cas mali. Ovako srpska bruka isto kao i Pantic i mnogi nasi decaci nazalost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter