8
Ostali sportovi

FOTO: EHF TV/Printscreen

I TO SE DOGODILO: Kad hrvatski komentator slavi Srbina i vrišti od sreće (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.16 u 09:46

Zagreb se plasirao u četvrtfinale rukometne Lige šampiona i to zahvaljujući Srbinu.

Naime, u revanš meču osmine finala „elitnog“ takmičenja Zagreb je dočekao Rajn-Neker Leven i bilo mu je potrebno da savlada Nemce sa dva gola razlike, pošto je u prvom meču bilo 23:24. Četa legenede jugoslovenskog rukometa Veselina Vujovića 15 sekundi pre kraja vodila je 30:29, kada je reprezenttivac „orlova“ Dobrivoje Marković postigao gol za Hrvate i odveo ih u četvrtfinale Lige šampiona. Pogledajte kako je hrvatski komentator pao u trans, jer niko nikada, kao on, nije slavio Srbina, a da je „komšija“…

(Izvor: YouTube/ehfTV)

0
0

8 Komentara

  1. Razlika definitivno postoji, jer Hrvati odavno prave razliku između Srba i Crnogoraca,mada se ne može osporiti da je Vuja najveći igrač u istoriji ovog sporta, sumnjam da bi Ćosić ili bilo ko drugi ovako vrištao da je na klupi bio na primer Nedeljko Jovanović ili neki drugi velikan sa prefiksom srpski…
    Bez namere da bilo koga uvredim ili poništim, ali oni jednostavno to još uvek dele. Nažalost…

    0
    0
    Odgovori
  2. Drago Ćosić komentator kojeg je milina slušati, za razliku od većine komentatora u Srbiji koji sport komentarišu kao sahranu. I ne sećam se da je ikada bilo koji njegov komentar bio nacionalno obojen. On slavi gol, slavi pobedu, slavi prolazak Zagreba. Po meni malo bombastičan naslov!

    0
    0
    Odgovori
  3. Trebali ste ranije da procitate ovaj clanak….hejteri….. i da onda komentarisete sta pise. A fino je vidjet kad se ispravi greska…..

    0
    0
    Odgovori
  4. EEEEEE prvo lepo procitaj pa ostavi komentar!!Ali kad vidis da pise jugoslovenskog i nije velika razlika nego kad bi se reklo i srpskog.Da legenda je rodjena na Cetinju ali zbog toga nista nije manje Srbin od nekog ko je rodjen u Kraljevu.Veselin je ponosni Srbin Crnogorac!Mesto rodjenja ne odredjuje samo po sebi nacionalnost ili ljubav prema drzavi odnosno naciji!Naravno to isto vazi i za pripadnike drugih naroda!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ceta legende srpskog rukometa……rodjenog na Cetinju glavom i bradom Crnogorca. Da ste bar napisali jugoslovenskog rukometa. Jer nije nista manje uradio za crnogorski,slovenacki,bosanski u istom smislu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter