3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOU: Parker vraćen u prvi tim, a on ode u ‘rijaliti’? (FOTO)

Objavljeno: 27.03.16 u 10:55

Kako javljaju britnaski mediji reprezentativac Antigve i Barbude okušaće se u novom poslu.

Naime, kako prenosi engleski Press-Žurnal, Džouš Parker biće usčesnik rijaliti šoua „Kuvaj sa mnom večeras“. U tekstu se navodi da je reprezentativac Antigve i Barbude do januara bio član Aberdina, ali kako kao napadač nije postigao gol vraćen je u Crvenu zvezdu. Ni u Beogradu ne igra, pa ga većina vidi kao buduću rijaliti zvezdu.

Crvena zvezda je na sve načine pokušala da se oslobodi Parkera, ali u tome nije uspela, pošto je odbio da pređe u Kairat. Miodrag Božović ga je pre nešto više od sedam dana ponovo priključio prvom timu. Sada će možda na neko vreme ostati bez Parkera, koji će se okušati u rijaliti šou.

FOTO: The Press and Journal
FOTO: The Press and Journal

Ko zna možda od septembra zaigra u Lisoviću…

0
0

3 Komentara

  1. Haha vi iz redakcije Hotsporta vrlo dobro znate, ali ne smete da napisete, da kompletno ceo prvi tim Crvene Zvezde iz Beograda, zajedno sa gospodom iz njihove uprave, moze da zaigra sa svojim fudbalerom Parkerom, pocev od Idana Vereda, pa preko Uga, Kahrimana, Luke Jovica, sve do takozvanog Grofa koji ne samo sto daje izjave takve, vec mu se cak i nadimak uklapa vrlo dobro u celu sliku. A onda odozgo Terza, a tole ih nadgleda, i to ne mora da se ide u Lisovice, svoju livadu i Farmu imali bi u sred Beograda hahahahahahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter