1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ SLOŽNI: Pobede su lek!

Objavljeno: 27.03.16 u 14:18

Reprezentacija Srbije od sinoć je u Talinu gde se sprema utakmicu protiv Estonije na „Le Kok Areni“ koja se igra u utorak od 18 časova.

Filip Đuričić ocenio je utakmicu protiv Poljske dobrom po naš nacionalni tim, ali da su potrebne pobede kako bi se ceo tim podigao na viši nivo.

– Dosta dobrih stvari, ali na kraju se gleda rezultat koji je po nas ponovo bio nepovoljan. Bilo je sigurno mnogo pozitivnih detalja, stvorili smo veliki broj prilika, ali ono što nama treba jesu pobede. I mislim da će one doći, jer smo imali stvarno dobrih prilika, pružili igru koja može sve da hrabri. Neću, ipak, mnogo da pričam, naše je da radimo i pokušamo da promenimo neke stvari, a vreme će pokazato koliko ćemo u tome uspeti. Ja sam optimista –

On je istakao da se već sada hvata uhvatiti zalet za kvalifikacije za Mondijal u Rusiji 2018. godine.

– Sve je podređeno tim kvalifikacijama, nekada bi rezultat bio u drugom planu, ali za nas to ne važi. Moramo da pobedimo Estoniju i počnemo da vraćamo veru u reprezentaciju. Ne želim da tražim alibi, mi moramo da igramo i da se kvalifikujemo za SP u Rusiji kako znamo i umemo. Mislim da to možemo, zaključio je Filip Đuričić.

Luka Milivojević je bio starter protiv Poljske, i po ocenama mnogih, odigrao je dobru utakmicu.

– Da, bilo je baš dobrih stvari, loše moramo da popravimo i smanjimo na minimum. U odnosu na meč sa Češkom sve je bilo mnogo, mnogo bolje, a ponoviću ono što su rekli mnogi, poraz od Poljske nismo zaslužili. Sve to znači da moramo nastaviti u istom stilu, da uđemo punom snagom u meč sa Estonijom i pobedimo.

Ljubitelji fudbala u Srbiji već dugo čekaju na neku dobru partiju ‘orlova’ koja će se prepričavati. Utisak je da nedostaje realizacija propuštenih šansi kojih je mnogo.

– Stvaramo mnogo šansi, nedostaje nam to da prvi damo gol, a onda će sve biti mnogo bolje. I kritike koje postoje, a koje su možda opravdane, možemo okrenuti u našu korist. Pobede su jedini lek, zato želimo pobedu protiv Estonije – rekao je Luka Milivojević.

0
0

1 Komentara

  1. Nema leka za vas verujte nama koji vas gledamo godinama i patimo zbog vas. E Madjarska na EP igraci iz drugoligaskih klubova evrope pa vi vidite sta ste vi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter