1
Tenis

IVANOVIĆEVA STALA U 3. KOLU: Ana poražena od Timee Baščinski

Objavljeno: 27.03.16 u 00:45

Srpska teniserka sa 2:0 u setovima poražena od igračice iz Švajcarske u 3. kolu turnira u Majamiju – 7:5, 6:4.

Naša teniserka je ušla boje u meč. Već u drugom gemu došla je do brejka, zatim je njega i potvrdila u narednom servisu za 3:0.

Sledeći gem osvaja Baščinski, nakon čega uz još jedan svoj osvojen servis vezuje i dva brejka, za potpuni preokret – 4:3.

To kao da je trglo Anu, koja dobija osmi i deveti gem, nakon čega je došla do tri set lopte. Ipak, teniserka iz Švajcarske uspela je da se odbrani, izjednači na 5:5, a nakon toga iskoristi pad u igri naše igračice za 7:5.

Odmah po završetku prvog seta, Ana Ivanović je zbog mučnine zatražila medicinski tajm aut, koji je potrajao par minuta.

Početak drugog seta doneo je i veliku borbu, kao i Anin gubitak servisa, te potvrdu istog za 2:0. Ana je uspela da osvoji sledeći gem, ali je Švajcarica vezala tri gema za 5:1.

Tada se Ivanovićeva ponovo razigrala, uspela da veže tri gema, od čega i jedan brejk, ali za više nije imala snage – 6:4 u drugom setu za ukupnih 2:0 Timee Baščinski, i prolaz u 4. kolo, gde je čeka duel sa Agnješkom Radvanjskom iz Poljske.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter