0
Evropske lige

GVARDIOLA ZAPOVEDIO: Hoću pojačanja pre Evropskog prvenstva

Objavljeno: 27.03.16 u 20:36

Španski stručnjak želi da Mančester Siti što pre krene u poteru za novim pojačanjima.

Iako do 1. jula neće zvanično preuzeti kormilo tima sa „Etihada“, Đozep Gvardiola želi pojačanja na raspolaganju pre početka Evropskog prventsva u Francuskoj, a o tome je obavestio i sportskog direktora engleskog kluba Ćikija Begiristajna.

Poznato je da će svi fudbaleri, koji nastupajući za svoje nacionalne selekcije stignu do „nokaut“ faze šampionata Evrope, imati tronedeljni odmor nakon završetka prvenstva.

Gvardiola, svestan činjenice da bi ti igrači mogli da propuste obaveze koje njegov budući tim očekuju na pripremama u Kini, kao i u plej-ofu Lige šampiona, koji je posmatrajući trenutnu situaciju u Premijer ligi realnost za ovaj klub, potpuno opravdano želi da što pre oformi tim kako bi obaveze određenih igrača u svojim preprezentacijama uzele što manji danak timu sa „Etihada“.

Siti je maltene završio sve oko transfera nemačkog internacionalca iz redova Borusije Dortmund Ilkaja Gindogana za sumu od oko 32 miliona evra, i tako krenuo maršrutom koju im je zadao budući trener.

U medijima se pominje da su „građani“ ponovo pokrenuli razgovore oko dovođenja Pola Pogbe, nakon što su pre oko godinu dana odustali od dovođenja Fracuza posle odbijene ponude od 95 miliona evra, a i fudbaler madridskog Reala Isko Alarkon nalazi se na radaru ovog premijerligaša.

Što se tiče Emerika Laporta, njegov transfer je odložen zbog preloma skočnog zgloba koji je zaradio branići boje omladinske selekcije Francuske.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter