10
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA IM JE ZASMETALO? Hrvatski mediji pomno pratili meč u Banjaluci, pogledajte naslove (FOTO)

Objavljeno: 26.03.16 u 13:11

Prijateljska utakmica između banjalučkog Borca i beogradskog Partizana odigrana u petak u glavnom gradu Republike Srpske izazvala je veliku pažnju i u susednoj Hrvatskoj.

Mediji iz „lijepe njihove“ nisu se previše bavili učinkom na terenu već im je za oko zapalo to što su Grobari istakli transparente u čast prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića.

Uostalom uverite se sami na koji način su oni propratili jučeraš ju utakmicu.

grobari-hr4

grobari-hr3

grobari-hr2

grobari-hr1

Jeste li ispratili šta se dešava sa izborima za predsednika u Partizanu?

0
0

10 Komentara

  1. Kroati su kratkog pamcenja! Pa nije bas to toooliko bilo davno kada smo vas spasavali iz srednje Bosne i iz Konjica da vas vasa braca muslimani ne pokolju. Nisu valjda zaboravili i ti koji su spaseni, zasto se ne oglase? Sram vas bilo pokatoliceni Srbi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponosan sam sto sam srbin ,grobar svaka cast braco grobari i srbi i treba velicati takve velikane Mladica,Karadzica…. junake naravno hrvatima i muslidzama to smeta jer 1941-45 zajedno su bili upravo ustase i klali sve srpsko .

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasmetalo im je što su svi u bih bilo u republici ili federaciji malo zaostali ili aoni su ili muslimani ili komunisti

    0
    0
    Odgovori
  4. PO 10 PUT KARADZIC NIJE OPTUZEN PO PRVOJ TACKI OPTUZNICE ODNOSNO GENOCID, DAKLE KARADZIC SE NE TERETI ZA GENOCID! HRVATI NAJGORI STE OD SVIH SRBA NA BALKANU

    0
    0
    Odgovori
    • Krcun je bio srbin,mlad covek kome je data prevelika moc a mozak zatrovan ideologijom!Zbog toga je radio to sto jeste ali na kraju je ipak shvatio koliko gresi pa je zbog toga i ubijen a namesteno je da izgleda da je stradao u saobracajci.Ali ustase su dno dna,fasisti,koljaci,bolesne ubice dece!Sve ce im se na kraju vratiti,Bog sve vidi a siguran sam da im nece zaboraviti!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter