4
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKUPLJA NENORMALNE ZALIHE HRANE: Bivši košarkaš Zvezde spreman za apokalipsu!

Objavljeno: 26.03.16 u 14:07

Proglašen je za najsmrdljivijeg košarkaša, ali njega to ne dotiče previše, već se sprema za sudnji dan koji nam se, po njemu, bliži.

Kada se neko ne tušira posle utakmica i treninga, a saigrači ga proglase najsmrdljivijim u timu, onda pomislite da sa njim nešto nije u redu.

Navijači Crvene zvezde ga dobro poznaju, u pitanju je fantastični šuter uz SAD-a Adam Morison, koji nije napravio bolju karijeru jer je celog života kuburio sa dijebetesom, zbog čega je sada promoter za prevenciju od te bolesti.

Ponovo je u centru pažnje medija ‘preko bare’, ovog puta posle izjave njegovog prijatelja Kajla Viltjera o njegovim vrlo čudnim navikama i pripremama za sudnji dan.

– Adam je do koske ubeđen da je smak sveta blizu i da se neko veliko zlo uveliko sprema – otkrio je Morisonov prijatelj američkim medijima.

– Ne možete da verujete kolike zalihe hrane ‘za ne daj bože’ poseduje. Naoružao se do zuba, čak je i bunker napravio – otkrio je Viltjer i šokirao poznavaoce makar nekog dela karijere Adama Morisona, pa i nas.

dijabetes-kosarkas-adam-morison-crvena-zvezda-kurir-udruzenje-za-borbu-proti-1328585176-111812

Navodno je Adam ubeđen da je u pitanju teorija zavere i da je sve povezano sa korupcijom u politici. Posle svega u njegovoj karijeri, ko bi ga shvatio ozbiljno, mada…

0
0

4 Komentara

  1. Ne bih da opravdavam njegovo broj tusiranja ili ne, ali je jedna cinjenica neosporna, a to je da ljudi koji imaju secernu bolest luce mnogo jaci znoj i da je to jedan od razloga svakako. Ali, opet…i to se resava jos cescim tusiranjem,doduse ne u toku utakmice 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter