4
Košarka

FOTO: STARSPORT

POZIV U REPREZENTACIJU: I kada ode iz Zvezde Kvinsi Miler će biti tu (FOTO)

Objavljeno: 26.03.16 u 15:57

Dobre partije ove sezone donele su nagradu ponajboljem igraču Crvene zvezde Kvinsiju Mileru.

Uspehom koji im je doneo bivši plejmejker Partizana Lester Bo Mekejleb, košarkaški savez Makedonije želeo bi da u nacionalnom timu za kvalicikacije za Eurobasket 2017. godine ima aktuelnog krilnog centra Crvene zvezde Kvinsija Milera.

Naime, kako prenosi ‘Makedonski sport’, istina samo kao ideju, za sada bez zvanične potvrde – Makedonci ‘merkaju’ Kvinsija Milera za buduće reprezentativne izazove.

Zvezdin Amerikanac, naravno, daleko je od nacionalnog tima svoje rodne zemlje, ali iz ovog ugla deluje da je daleko bolje rešenje za Makedonce od Ričarda Hendriksa koji se nije pokazao kao dobro rešenje.

Takođe, bilo bi izuzetno zanimljivo videti Milera u centarskom paru sa Perom Antićem i u saradnji sa Mekejlebom. Bila bi to ozbiljna selekcija, ali treba biti rezervisan i videti da li će se želje makedonskog saveza i obistiniti.

 

Screenshot_2

0
0

4 Komentara

    • A kakav si ti ako osuđuješ druge!? Gledaj sebe pa povedi računa o drugima gledaj svoje dvorište a Makedonija je zemlja složna

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter