9
Košarka

NIKAKO DA PRELOMI: Da li će veliki zvezdaš potpisati za crveno-bele?

Objavljeno: 26.03.16 u 09:54

Velika nada srpske košarke uskoro donosi odluku.

Prema navodima lista „Alo“ mladi košarkaš Crvene zvezde i velika nada kluba sa Malog Kalemegdana, Boriša Simanić  pre nekoliko dana je postao punoletan, pa u Zvezdi očekuju da će potpisati i profesionalni ugovor:

– U Zvezdi nisu zabrinuti zbog toga što Boriša nije odmah pošto je napunio 18 godina ostvario paraf na ugovor. Veliki je zvezdaš, kao i njegova kompletna porodica. U toku su razgovori oko njegove buduće uloge u timu i obe strane stavljaju na papir šta im donosi ugovor sa klubom. Ono što svakako nije opcija je da Boriša ode u SAD na školovanje, a u Zvezdi se nadaju da će njihova ponuda ubediti mladog igrača da ostane u Beogradu, rekao je izvor lista „Alo“

 

0
0

9 Komentara

  1. kako god da odluci meni je zao sto decko vec sada ne igra za zvezdu ima veliki talenat koji je pokazao na utakmicama koje je igrao mislim da ce imati bolju karijeru od gudurica da ne bude zabune i guduric ce imati jako dobru karijeru ali simanic ce biti makar za nijansu bolji….zvezda u njima treba imati buducnost i oni su im zalog za velika dela koja ocekujem u narednim sezonama…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj grobar do koske je najiskompleksiraniji net navijac kojeg sam vidio. 🙂 Svi su oni komedija, ali ovaj je u top 3 😀 nema objave sto se Zvezde tice da on ne komentarise i da lijeci komplekse svoje. Idi, sine, trazi neku curu, , skidaj te tinejdz-bubuljice s lica necim, zadovolji se svojim klubom, u ovom slucaju u hokeju 😀 mozda i bocanje, ali nije sigurno jos 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. „Veliki“ sa 18 g., ajde bre ni ONI sa 100 g. nisu „VELIKI z.“ , zato sto „VELIKI Z.“ NE POSTOJI, kao sto ni zvezda u KK NE POSTOJI !!! .!. XXAAXXAA .!. Zato Borisa i odugovlaci, pored toga sto ceka Dziletov POZIV, decku se ne potpisuje za FMP, od „malih nogu“ nije za NJEGA „NAVIJAO“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Hladno tamo a ? Pa si malo prolupo od hladnoce? Niste ni u play offu u kosarci da se zagrejete… Ee pajseri

      0
      0
      Odgovori
    • Ti ocigledni jos nisi svestan da cete biti demolirani u KLS,onda ces nesto novo da izmislis u fazonu kako niste smeli da igrate od raznih agencija i premijera!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Idiote,njegov otac je vodja navijaca Zvezde sa Pala i pre bi ubio Borisu nego da ga pusti kod komsije malog,da bruka citavu familiju.Ti si pravi bolid i morao bi pod hitno na lecenje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter