3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BEZ NJEGA: Znate li ko je najzaslužniji za dobru atmosferu u timu Zvezde?

Objavljeno: 26.03.16 u 17:34

Postoje oni igrači koji gotovo bez ikakvog učinka na terenu mogu da budu podjednako važni za tim kao i članovi startne postave.

Bio je jedan od prvih izbora Miodraga Božovića za štopersku poziciju na početku sezone, ali je posle povrede pao u drugi plan, nakon čega se više nije vraćao u tim. U poslednjem meču Crvena zvezda je oborila rekord pobroju uzastopnih pobeda, na kome je priliku konačno dobio i Zoran Rendulić.

– Srećan sam što sam odigrao makar i nekoliko minuta u toj istorijskoj utakmici u kojoj smo oborili rekord. Ni na treningu nekog ne možeš da pobediš tri puta zaredom, i ovo je veliki uspeh kojeg mislim da još uvek nismo ni svesni. Tek kada se završi sezona, kada odemo na odmor i kada počnemo da sabiramo utiske iz cele sezone, shvatićemo kakav smo rezultat napravili. Mislim da će ovo biti jako teško ponoviti. Videlo se i pre početka polusezone da je atmosfera u ekipi odlična, a atmosfera je jako važna u tom celom uspehu. Mi stariji igrači pokušavamo da tu atmosferu držimo sve vreme – rekao je Rendulić za sajt FK Crvena zvezda.

Upravo kada se radi o atmosferi u timu, mnogi igrači ističu upravo Rendulića kao glavnog ‘krivca’ za ludu atmosferu u svlačionici.

– Pokušavam i sa svoje strane da pomognem, nažalost ne toliko igrama. Buo sam dugo povređen, a sada ekipa pobeđuje. Ja pokušavam da budem tu. Kažu da sam im ja najvažniji za atmosferu, drago mi je da doprinosim na bilo koji način. Naravno, igrač koji ne igra je pomalo tužan i nervozan, to je sve normalno. Čekam svaki minut da iskoristim. Važno je da budem zdrav, da svi budemo zdravi. I zašto da ne, uveren sam da možemo da oborimo i Benfikin rekord – poručio je Rendulić.

Veruje da će do kraja sezone još više dobijati šansu od trenera Božovića.

– Očekujem da dobijem još neke minute, možda i neku utakmicu da počnem od početka. Trening je jedno, utakmica je drugo, osećam se dobro, ali kada ekipa ovako pobeđuje, teško je nešto menjati. Sada je najlepše biti igrač Crvene zvezde, u ovom trenutku, i važno je da svi uživamo – zaključio je Rendulić.

0
0

3 Komentara

  1. Zna se ko je najzaslužniji ovde da ostavlja komentare i zabavlja nas Zvezdaše a to je isfrustrirani samosmeh : glodar koski tj. (gov.ar sa daske) tj. grobar do koske ili Penzioner il Dark energy ili Psiho. To je samosmeh koji prvi ostavlja komentare na svake Zvezdine vesti. Dečku treba pomoći. Dolazi lepo vreme bez padavina pa neka malo ostavi kompjurer, pođe na psihoterapije, prošeta na svež vazduh, može da vozi bajs pored reke ako uopšte zna na dva točka da vozi i naravno da ide u svoje dvorište i tamo ostavlja komentare.

    0
    0
    Odgovori
    • Jurio je nekog igraca Zvezde da ga ovaj oprasi, a ovaj ga uputio kod bozinova, i sad je jako razocaran i kivan na Zvezdu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter