5
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević o tužbama

Objavljeno: 26.03.16 u 08:30

– Zaista sam ostao iznanađen, kada sam shvatio da postoji tužba ta dva kluba, Crvene zvezde iz Ljutice Bogdana i Crvene zvezde iz Železnika, po potpuno istim osnovama, kao ona Nebojše Čovića, koju je on povukao. Tako da je njegovo povlačenje žalbe služilo samo zato da se povuče moja kontratužba, a praktično su svi njihovi argumenti ostali u tužbama ta dva kluba. Već u samom startu u pitanju su još jedna igra i nekorektnost.

0
0

5 Komentara

  1. Dule, ON „misli“ da je napad NAJBOLJA ODBRANA, kao sto „misli“ da ga izrentirane narikace mogu spasiti od zasluzene i malo „sporije PRAVDE“ u njegovom slucaju, ali KAZNA STIZE, POLAKO, ALI SIGURNOOOO .!. XXAAXXAA .!. Poglavlja se OVARAJU, LOSI LJUDI ZATVARAJUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dule, ON „misli“ da je napad NAJBOLJA ODBRANA, kao sto „misli“ da ga izrentirane narikace mogu spasiti od zasluzene i malo „sporije PRAVDE“ u njegovom slucaju, ali KAZNA STIZE, POLAKO, ALI SIGURNOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dule CARE, SVE si ti KK Fransizi (tursko-alb.-arap.) mutant drustvu (DOO) sa OGRANICENIM ROKOM TRAJANJA-LEPO OBJASNIO, da je BESMISLENO BRINUTI o „zdravlju“ k. kluba koji je odavno „MRTAV“, kome je GRB BACEN (stavljen u neciji dzep i posle ce biti odluceno sta s’ njim da se radi..) .!. XXAAXXAA .!. DULE, ONI su „primili“ ZIG Zveri i sada se „klanjaju“ Ikoni njenoj !!!!! … … …

    0
    0
    Odgovori
  4. Dule CARE, SVE si ti KK Fransizi (tursko-alb.-arap.) mutant drustvu (DOO) sa OGRANICENIM ROKOM TRAJANJA-LEPO OBJASNIO, da je BESMISLENO BRINUTI o „zdravlju“ k. kluba koji je odavno „MRTAV“, kome je GRB BACEN (stavljen u neciji dzep i posle ce biti odluceno sta s’ njim da se radi..) .!. XXAAXXAA .!. DULE, ONI su „primili“ ZIG Zveri i sada se „klanjaju“ Ikoni njenoj !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Dule CARE, SVE si ti KK Fransizi (tursko-alb.-arap.) mutant drustvu (DOO) sa OGRANICENIM ROKOM TRAJANJA-LEPO OBJASNIO, da je BESMISLENO BRINUTI o „zdravlju“ k. kluba koji je odavno „MRTAV“, kome je GRB BACEN (stavljen u neciji dzep i posle ce biti odluceno sta s’ njim da se radi..) .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter