0
Američki fudbal

Džon Uribe (Facebook/SBB Vukovi Beograd)

AMERIČKI FUDBAL: Uribe vodio Vukove do pobede nad Legionarima

Objavljeno: 26.03.16 u 19:39

U prvom kolu Sport klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu, tim beogradskih SBB Vukova savladao je Legionare iz Sremske Mitrovice više nego ubedljivo – 48:12.

Da će biti ogromno pojačanje „beogradskom čoporu“, kvoterbek Džon Uribe pokazao je na samom početku, kada je sjajno pronašao vajd risivera Tonija Vašingtona za vođstvo Vukova od 6:0, nakon promašenog šuta posle tačdauna.

Američka veza proizvela je još dva tačdauna, dok je i sam Uribe trčanjem postigao jedan.

Pored njih dvojice, i Mario Lugonja i Mihailo Stefanović su postigli poene.

Kod Legionara, koji su postigli dva tačdauna, upisali su se Miloš Kolibar nakon pasa kvoterbeka Šona Viliksa, kao i raning bek Paris Li.

Defanzivni bek Vukova Ivan Nedeljković rekao je za zvanični sajt lige da je ovo bio test učinjenog tokom priprema, da bi potom izrazio i zadovoljstvo zbog sjajnog rezultata:

– Ipak, prostora za napredak ima i te kako, ali je pred nama cela sezona. Povratak trenera Šona Embrija je sjajna stvar za tim, a tu su i fantastični importi Uribe i Vašington, kao i nekoliko domaćih igrača.

Ipak, senku na trijumf bacilo je nekoliko povreda:

– Nadam se da to neće biti dugoročni problem u ekipi, dodao je Nedeljković, da bi se osvrnuo i na tim Legionara:

– Želim im uspešan nastavak sezone, a našoj publici, koja je došla u velikom broju, veliko hvala na podršci – zaključio je Nedeljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter