0
Evropske lige

FOTO: STARSSPORT

NOVI ANGAŽMAN: Saša Stamenković u Kazahstanu!

Objavljeno: 25.03.16 u 19:17

Nekadašnji golman Crvene zvezde posle šest meseci pauze pronašao novi klub.

Kako HotSport saznaje Saša Stamenković novi je čuvar mreže Okžetepesa. Ugovor je potpisan do kraja sezone.

– Potpisao sam sam ugovor do decembra, to jest do kraja šampionata u Kazahstanu. Klub je dobar, kao i većina finansijski jak. Teren nam se renovira, te sada igramo na stadionu Astane. Želja mi je da svojim iskustvom i dobrim odbranama pomognem klubu da se popne u gornji deo tabele i pokuša da se plasira u plej-of. Biće teško, jer je prvenstvo u Kazahstanu veoma jako. Za sada u klubu nema igrača iz bivše Jugoslavije kao što je to u drugim ekipama, ali verujem da ću svojim radom „naterati“ upravu da dovede još nekog iz Srbije. Neće mi biti teško da se prilagodim, jer je ovo rusko područije, a već sam branio u Azerbejdžanu – istakao je za HotSport, Saša Stamenković.

Okžetepes je posle dva odigrana kolo na devetom mestu u prvenstvu Kazahstana sa jednim osvojenim bodom. Saša Stamenković je u karijeri branio za Dubočicu, Radnički iz Kragujevca, Napredak, Crvenu zvezdu i Nefči. Sa crveno-belima je osvojio Kup Srbije, dok je u Azerbejdžanu dva puta osvajao titulu prvaka i jedan Kup.

U Kazahstanu igraju još tri bivša fudbalera Crvene zvezde, Filip Kasalica (Ordabaši), Đorđe Despotović i Nemanja Maksimović (Astana).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter