1
Fudbal

LJUBINKO DRULOVIĆ: Sa ovakvom igrom Rusija je daleko, šta je sa Mitrovićem?

Objavljeno: 25.03.16 u 13:47

Bivši v.d. sleketor reprezentacije Srbije i strateg evropskih „zlatnih orlića“ Ljubinko Drulović istakao je da je Srbija daleko od plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

– Ako startujemo dobro u prvim utakmicama, od kojih dve igramo kod kuće sa direktnim protivnicima, imamo šanse. Sa igrom iz Poljske, u slučaju da dođe do nekog kiksa na startu, gledajući u prošlost, biće veoma teško, gotovo nemoguće – počeo je priču za Alo, Ljubinko Drulović.

Bivšeg trenera Partizana zanima zašto Aleksandra Mitrovića nije bilo u igri protiv Poljske.

– Opet je do izražaja došla neefikasnost, ne znam zašto nije igrao Aleksandar Mitrović. On je ubedljivo naš najbolji napadač, njegov izostanak je opravdan samo ako je povređen.

Ljubinko Drulović nije želeo da prognozira da li će Radovan Ćurčić biti smenjen ako ne pobedi u Talinu, a za svoj povratak u reprezentaciju kaže da je rano, ali da će strpljivo čekati.

– Da li će Ćurčić biti smenjen? Ne znam, šta da vam kažem…To je problem saveza, a ne moj. Što se mene tiče, ja nisam bio selektor kada je trebao da budem. Ima vremena za mene. Verujem da ću se jednog dana vratiti, ali polako – zaključio je Drulović.

0
0

1 Komentara

  1. Samo se ti ne javljaj i ne popuj nikome,jer si svoje neznanje pokazao.Mitrovic ne zasluzuje da se nadje ni na sirem spisku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter