4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV TANDEM: Tomislav Sivić ispunio veliku želju Grobara? (FOTO)

Objavljeno: 25.03.16 u 16:15

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u Andori u okviru kvalifikacija za EP, a Tomislav Sivić je u startnih 11 spojio dva krilna igrača Partizana, koja bi Grobari rado videli u postavi Ivana Tomića.

Mladi Nemanja Mihajlović najprijatnije je iznenađenje prolećnog dela šampionata u Srbiji. Mladi fudbaler Partizana je u samo nekoliko kola dokazao da je veoma talentovan i sa samo 20 godina postao je jedan od nosilaca igre „parnog valjka“. Grobari ga vole, a još više bi voleli da ga vide u tandemu sa još jednim biserom, Andrijom Živkovićem. Obojica su članovi Partizana, ali Andrija zbog suspenzije nije u timu.

Ipak, želju Grobarima ostvario je selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić koji je dvojicu sjajnih krila uvrstio u tim protiv Andore. Videćemo rezultat na kraju…

FOTO: Flashscore.com/Printscreen
FOTO: Flashscore.com/Printscreen
0
0

4 Komentara

  1. Ne znam zasto selektori ne uzmu i centarfora Ilica iz Spartaka. Kao da su ga svi zaboravili nakon ono istorijskog paasa prema Maksimovicu u mecu za zlato na N. Zelandu….
    Cujem da ga je Partizan vec dogovorio, ali ne verujem dok se to ne desi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kompletan srednji red, dakle kreativni deo je Partizanov.Ako, nema veze, svi su odlicni i nebitno je kad su u orlovskom odelu iz kojeg su jata doleteli.
    Neca i Zile su zaista cudesna kombinacija za buduce podvige nasih orlova, ali me je Zile kao i sve gobare, doslovno ujeo za srce! I to mu ja ne mogu oprostiti .
    Jednostavno neoprostiv greh je napravio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter