0
Fudbal

BEKAM DOVEO TRENERA: Brazilac na klupi Majamija

Objavljeno: 25.03.16 u 18:10

Tim koji će 2018. godine postati član MLS lige, dobio je svog budućeg trenera.

 

Dejvid Bekam je počeo sa sklapanjem tima za svoj MLS projekat u Majamiju, koji će 2018. i zvanično zaživeti.

Nekadašnji kapiten engleske reprezentacije, koji je jedan od vlasnika buduće MLS franšize, već je dobio pozive od velikog broja igrača vrhunske klase iz Evrope.

Ali, pre svega, njegova želja je da u narednih par meseci pronađe trenera za ovu ekipu sa kojim bi zajedno planirao budućnost ovog kluba.

Prema poslednjim informacijama, pravi čovek za taj posao bi mogao da bude Roberto Karlos.

Legandarni bek je trentutno na mestu šefa struke u indijskom superligašu Delhi Dajnamosu, a svoju trenersku karijeru gradio je i u Rusiji, gde je vodio Anži, zatim u Turskoj, gde je bio za kormilom Sivaspora i Beldijespora, a i u Katru gde je trenirao tamošnji Al-Arabi.

Navodno je Brazilac već obavestio svog nekadašnjeg saigrača iz redova Real Madrida da je vrlo zainteresovan za tu ulogu i na taj način „ohladio“ ranije pominjane razgovore sa predsednikom „kraljevskog kluba“ Florentinom Perezom o preuzimanju neke od funkcija u omladinskim kategorijama kluba iz glavnog grada Španije.

Iako je odavno poznato da je Bekamov saigrač iz Mančester junajteda i engleske reprezentacije Pol Skols bio prvo ime povezivano sa mestom trenera kluba iz Majamija, ostali vlasnici ove franšize su ipak više „zagrejani“ za ideju da na to mesto dođe Karlos, s obzirom na veliki broj Brazilaca koji žive u ili nadomak grada sa Floride, a i zbog činjenice da bi se velikom broju hispanskog stanovništva iz ovog grada više svideo dolazak brazilskog stručnjaka.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter