2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN ‘GROF’ OBEĆAVA: Negde ćemo kiksnuti, ali biće to što kasnije!

Objavljeno: 24.03.16 u 10:53

Trener crveno-belih smatra da je glavna zasluga za obaranje rekorda – ozbiljan pristup mečevima.

Pobeda od 4:0 na gostovanju u Novom Pazaru izgledala je više nego laka. Ipak, Zvezdin trener kaže da nije baš bilo tako:

– Teren je bio težak zbog padavina prethodnih dana. Duvao je jak vetar. Igrali smo sa Selekt loptama, one se više nigde ne koriste, bile su izduvane i bilo nam je potrebno vremena da se prilagodimo uslovima, rekao je Božović u izjavi za „Sportski žurnal“.

Ovim trijumfom, generacija koju sa klupe predvodi Miodrag Božović ušla je u istoriju ne samo kluba, već i srpskog fudbala, kao tim sas najviše vezanih pobeda, zbog čega mu je pobesbno drago:

– Drago mi je da smo uspeli, pre svega, zbog igrača. Rekao sam im „Dajte da uradimo nešto zbog čega ćemo biti zapisani u istoriji”. Oni su to shvatili, ozbiljno pristupili svakom meču i stigli smo do rekorda. Znam da negde moramo da kiksnemo, učinićemo sve da se to desi što kasnije.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter