1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ NAKON PROMAŠAJA GODINE: Ono može samo bek…

Objavljeno: 24.03.16 u 10:31

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović zadovoljan je igrom, ne i rezultatom, a ne krije da je morao u jednoj od dve situacije bolje da reaguje pred golom Poljske.

– Utakmica u kojoj smo igrali jako dobro, stvarali šanse koje nismo iskoristili, a s druge strane Poljska jeste jednu. Vidi se veliki napredak u našoj igri, napravili smo dosta organizovanih akcija, a pokazalo se da protiv dobro organizovanih ekipa i mi delujemo mnogo bolje, kaže Ivanović.

Koje pouke se mogu izvući posle ovog meča?

– Iz ove utakmice možemo da izvučemo dosta pozitivnih stvari. Posle primljenog gola imali smo pad od nekih deset minuta, ali pre i posle toga smo kontrolisali utakmicu. Imali smo pravu ideju kako treba da napadamo, kako treba da se branimo i mislim da definitivno nismo zaslužili poraz.

Šta se desilo u šestoj minuti kada su mnogi već videli loptu u mreži Poljaka?

– Jedini izgovor je taj da to samo bek može da promaši, ali očekivao sam duel u toj situaciji, tek kada sam udario loptu video sam da nije bilo kontakta, da sam sačekao loptu mogao sam da lagano postignem gol.

I na kraju meča je bila još jedna stopostotna prilika?

– Retko se dešava da bek dva puta na jednoj utakmici ima mrtve šanse, ali desilo se i sigurno da mi je krivo. Ipak, to je najmanje sada bitno, jer sam više zadovoljan kako se ponašala ekipa tokom svih 90 minuta. Srbija je po svemu prikazanom zaslužila mnogo više, rekao je Branislav Ivanović.

0
0

1 Komentara

  1. Ja onda nisam gledao istu utakmicu,a to sto sam video to nikada u klubu nisi promasio kapitenu. Tamo glavom u djonidete svi a ovde???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter