3
Fudbal

FK PARTIZAN: Sećanje na žrtve bombardovanja (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.16 u 17:09

Život je besomučna  borba koja donosi mnoge lepe, ali i one manje lepe trenutke, koje osim što želimo brzo da zaboravimo uči nas da tim putem više nikad ne krenemo ili da barem izvučemo pouku  za ubuduće.

Nažalost život zna da pripredi i one stvari koje ne zavise od nas. Tu nam ne ostaje ništa drugo osim da na tom putu imamo veru, da se naučimo zajedništvu, ljubavi, toleranciji i da pre svega te stvari ne zaboravimo kada one prođu, a dođu one lepše.

Na to nas podseća i današnji dan, 24. mart 2016.godine, kada se  navršava se sedamnaest godina od agresije nad našom zemljom i našim narodom. Danas se kao i prethodnih sedamnaest godina sa velikom tugom sećamo patnje koju su pretrpeli svi naši građani  tokom sedamdeset osmodnevnog bombardovanja Srbije 1999. godine.

Uz molitvu za sve žrtve i nastradale tokom bombardovanja sećamo se i prijateljske utakmice koju je pred 15.000 posetilaca na stadionu u Humskoj  FK Partizan odigrao sa ekipom  AEK-a iz Grčke, tog 7. aprila.

Zagrljeni sa željom da zavlada mir i da se ovakve stvari nikada nikom ne ponove, prisutni su pre početka istorijske utakmice odali poštu nastradalima u bombardovanju.

FK Partizan oseća duboko saučešće sa porodicama žrtava.

(izvor: youtube/ Српска Заувек

0
0

3 Komentara

  1. A je li sta slicno igrala komsinica, srpska diva? Jest, sakrila se iza svojih usiju! Jadni vi, ovo je stvarna Srbija, ovo je ponos Srbije i ovo je ono na sto morate da zacepite labrnje!

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda je juce obelezila godisnjicu ovog dogadjaja podsecajuci na sve zrtve,a neki od njenih bivsih igraca su tada odbijali da igraju u inostranstvu ili su u znak protesta nosili majice sa znakom podrske Srbiji i njenom narodu. Zvezdin bivsi igrac i predsednik Lukic je zbog ovog nehumanog gesta bombardovanja zavrsio karijeru u Francuskom Mecu spakovao se i otisao zauvek! Zvezda je mnogo puta donirala pare sa nekih odigranih utakmica u humane svrhe,a odrzavala je i koncerte za pomoc nasem narodu na Kosovu,ugrozenima od poplava,kao i sirotinji u Srbiji i bolesnoj deci…Moze da te bude sramota kakav si komentar ostavio,jer si prozvao klub koji je itekako pomagao nasem ugrozenom narodu ne samo FK vec i RK,KK,OK,AK i to vise puta ali bitno je da se ti nisi o tome informisao ili znas a pravis se glup pa prozivas ovde,bolje bi ti bilo da zacepis svoju labrnju jer ken*as bez pokrica,bruko jedna!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter