0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIV NAČIN DA DOZOVE ASISTENCIJU: Znate li koga Le Talek zove Mesi? (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.16 u 18:29

Izgleda da i Zvezda u timu ima ‘svog Mesija’.

Crvena zvezda nalazi se u nezaustavljivoj formi, a jučerašnja pobeda protiv Novog Pazara od čak 4:0 bila je 24. uzastopna, što je rekord kada se radi o srpskom fudbalu. To je posebno oduševilo poslednje pojačanje crveno-belih Damijena Le Taleka.

– Kako da čovek ne bude zadovoljan posle osam golova u dva meča, i obaranja klupskog i nacionalnog rekorda? Ovo je stvarno neverovatna, divna priča koje sam deo postao i ja. Što se moje igre tiče, mislim da napredujem, da to iz meča u meč izgleda sve bolje, ali i da naravno ima još dosta prostora za napredak. Drago mi je što sam počeo i da pogađam i da na taj način doprinosim ekipi i ovim pobedama i obaranjem rekorda – rekao je Le Talek, zahvalivši se Srđanu Plavšiću na aistenciji posle koje je postigao drugi gol u crveno-belom dresu.

Protiv Novog Pazara je postigao svoj drugi gol u Zvezdi posle debitanskog na svojoj premijeri proleća, a otkrio je i kako je do toga došlo, kao i kako on imenuje Srđana Plavšića, koga inače svi zovi ‘atomski mrav.

– U tom momentu sam ga dozivao da mi asistira, i to rečima „Mesi, Mesi“. Iako ga svi zovu „atomski mrav“, ja ga zovem „Mesi“ i na treninzima i na utakmicama. Dugujem mu veliku zahvalnost za taj gol koji sam postigao. Dečko je zaista veliki potencijal i odličan igrač, a konstitucijom i načinom igre malo podseća na Mesija pa ga ja, eto, tako zovem.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Pored postignutog gola, Le Talek je juče bio i asistent, što mu je podjednako bilo značajno.

– Prezadovoljan sam jer sam imao priliku da pomognem Hugu da postigne gol, još jedan u seriji. Bila je to zanimljiva situacija, našao sam se na krilu i dao sam sve od sebe da pretrčim protivnika. U momentima kada sam shvatio da je Hugo unutra, počeo sam da gubim snagu, pa sam opalio po lopti kako bi on do nje stigao pre golmana. On je to dobro iskoristio i plasirao je u mrežu – objasnio je Le Talek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter