0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

U SUSRET ‘EL KLASIKU’: Veliki problemi za Barselonu

Objavljeno: 23.03.16 u 15:27

Bliži nam se  El Klasiko, a trener Bareslone Luis Enrike za sada ima poprilične muke da sastavi sredinu tima, zbog povreda.

Naime Ivan Rakitić se požalio na povredu u kampu Hrvatske reprezentacije, pa se neće naći u konkurenciji za tim, za prijateljske mečeve sa Izraelom i Mađarskom.

Procenjeno je da 28.godišnjem Hrvatu treba do šest dana odmora. On će se već danas vratiti u Barselonu kako bi radio sa medicinskim timom, na spremnosti za meč sa Realom.

Drugi problem je Serhio Buskec koji je na meču sa Eibarom doživeo frakturu kosti desne šake, i već je napustio reprezentativne drugove, pošto su lekari zaključili da ne treba pogoršanje povrede.

Barsin trio povređenih igrača sredine terena upotpunjava kapiten Andres Inijesta, koji se pre meča sa Viljarealom požalio na „nelagodnost u mišićima“. Njih trojica neće nastupati za nacionalne timove kako bi se oporavili za El Klasiko koji je na programu 2. aprila.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter