0
Tenis

FOTO: STARSPORT

TENISKA LEGENDA UZ ĐOKOVIĆA: Novak je klasa za sebe i istinski šampion

Objavljeno: 23.03.16 u 23:42

Legendarna američka teniserka Bili Džin King izjavila je danas da je srpski teniser Novak Đoković „klasa za sebe i istinski šampion“.
Ona je na svom Tviteru nalogu objavila fotografiju s najboljim teniserom sveta i nekadašnjom rivalkom Kris Evert i napisala da su oni u Majamiju imali „sjajan razgovor“, pre svega o nagradnim fondovima na muškim i ženskim turnirima.

– Kris i ja smo upravo imale sjajan razgovor sa Novakom Đokovićem. On je klasa za sebe i istinski šampion, napisala je Kingova.

 


Đoković je pre nekoliko dana posle osvojene titule na masters turniru u Indijan Velsu rekao da bi teniseri možda trebalo više da zaradjuju jer su gledaniji, što je naišlo na veliki broj kritika u javnosti.

On se je potom u saopštenju pojasnio svoj stav i naveo da nije imao nameru bilo koga da uvredi, kao i da je uvek sa svim svojim koleginicama imao dobar odnos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter