0
Fudbal

NOVA STANICA U VELIKOJ KARIJERI: Žulio Baptista u MLS ligi

Objavljeno: 23.03.16 u 22:47

Orlando Siti od danas je jači za ofanzivnog veznog fudbalera i napadača Žulija Baptistu.

Ovaj polivalentni ofanzivac doneće ogromno internacionalno iskustvo sa sobom među “Lavove”, kako je u svojoj dosadašnjoj karijeri branio boje nekih od najvećih svetskih klubova.

– Žulio je snažan, fizički dominantan i taktički sjajan igrač koji će nam doneti potrebnu dubinu i zakrpiti rupe u napadu. Uživali smo dok je trenirao sa nama početkom meseca i sada smo prezadovoljni što smo doneli odluku da ga potpišemo, izjavio je trener Orlanda Adrijan Hit. 

Baptista je postigao 163 pogotka na 526 nastupa tokom svoje klupske karijere, a ubeležio je i osam golova u 45 nastupa za nacionalni tim Brazila. Tokom svoje bogate karijere nastupao je sa velikim uspesima za španske klubove Malagu, Sevilju i Real Madrid, zatim za italijansku Romu, a jednu sezonu je proveo i u Premijer ligi u redovima londonskog Arsenala.

Njegov nekadašnji saigrač iz redova reprezentacije Brazila kao i Sao Paula Rikardo Kaka, izrazio je svoje oduševljenje zbog dolaska sunarodnika u njegov Orlando Siti, putem svog Tviter profila.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter