7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEZADOVOLJNI PAZARCI: Zvezda dobija igrača više na spisku?

Objavljeno: 23.03.16 u 10:10

U Novom Pazaru nezadovoljni učinkom najvećeg zimskog pojačanja, što je bilo jasno pred meč sa Crvenom zvezdom.

Vratio se u grad kraj Jošanice kao spasilac, ali je na kraju ispao višak. Reč je o Brazilcu Brunu Matosu, koji je prošlog leta kao najbolji igrač Novog Pazara prešao u Crvenu zvezdu. Kod Miodraga Božovića nije uspeo da se nametne, te je vraćen na pozajmicu u klub iz kog je došao. Međutim, to nije pomoglo Novom Pazaru koji u prolećnom delu prvenstva nije postigao gol. Zbog toga je trener Zoran Marić odlučio da Matosa odstrani iz tima.

Eto razloga zbog kog Brazilac nije istrčao na teren protiv Crvene zvezde. Sada ostaje da se vidi hoće li uprava Novog Pazara Matosa vratiti na stadion „Rajko Mitić“ pre leta kada je to planirano.

0
0

7 Komentara

  1. penzioner idi bolje igraj sah u parku….. ovo sto si napisao je nebuloza… pogledaj dvoriste tvog voljenog partizana… cela vojska 10 godina pravi klub da bude najbolji u srbiji ali avaj nemoze….. zasto nemoze pitas se imamo tomu lopova imamo savez imamo takve pajtose u spartaku u pola lige…gde god oces ali nista … doveli smo bracu bugare prodali smo tri tima a di su novci moj penzioneru iz partizana….. lopovluk je ovaj vas klub i ovaj vas fudbal…. od zeke peke i bjeke ide ta prica od hapsenja preko vasih ljiudi djaje i cveleta do izjave tomislava velikog da ce dovesti zvezdu na nivio cukarickog kad je dosao za predsednika saveza… ali bog je odlucio drukcije cukaricki od tad postade jedan od stabilnijih klubova…. toma na izdisaju u savezu……lipse govedo…partizan nikad gori …..okrece se kolo srece moj penzos. putuj igumane…….. igraj bre sah.

    0
    0
    Odgovori
  2. ma sta kazete … ??? SPORTSKA MAFIJA u i oko zvezde je celu JSL na svaki moguci nacin … izbusila . prvo su na racun OPLJACKANOG naroda doveli cc 100 igraca i trenera i iste rasturili po klubovima JSL … FSS sa sudiskom i diciplinskom organima-komisijom … regionalne saveze i vecinu klubova prijatelje zvezde drze pod kontrolom ta SPORTSKA MAFIJA a u fk partizan su ubacli svoje TROJANCE : vucelica, nedica, vazuru … da kadrovski ( razjure trenere i igrace …), finansijski (dovode skupe lose igrace a svoje najbolje za sicu prodaju …). za sve ove 4 godine imaju podrsku u premijeru kao predsednika u senci sdcz i GLAVNOG odbora stranke … u svu medijsku kampanju … pa gospodo iz N.P i vi ste deo tog miljea … kome se vi uopste pravdate … za NAMESTENO -NEREGULARNO prvenstvo …

    0
    0
    Odgovori
    • Hmmm, interesantno kako ovi glodarčići više gledaju u tuđe dvorište nego svoje…
      Oni su mi skroz ispravni… hahahahahhaha

      0
      0
      Odgovori
    • penzioner idi bolje igraj sah u parku….. ovo sto si napisao je nebuloza… pogledaj dvoriste tvog voljenog partizana… cela vojska 10 godina pravi klub da bude najbolji u srbiji ali avaj nemoze….. zasto nemoze pitas se imamo tomu lopova imamo savez imamo takve pajtose u spartaku u pola lige…gde god oces ali nista … doveli smo bracu bugare prodali smo tri tima a di su novci moj penzioneru iz partizana….. lopovluk je ovaj vas klub i ovaj vas fudbal…. od zeke peke i bjeke ide ta prica od hapsenja preko vasih ljiudi djaje i cveleta do izjave tomislava velikog da ce dovesti zvezdu na nivio cukarickog kad je dosao za predsednika saveza… ali bog je odlucio drukcije cukaricki od tad postade jedan od stabilnijih klubova…. toma na izdisaju u savezu……lipse govedo…partizan nikad gori …..okrece se kolo srece moj penzos. putuj igumane…….. igraj bre sah.

      0
      0
      Odgovori
    • Deda postao si senilan idi u starački dom mani se sporta nije to za tebe idi juri Babe po domovima zdravlja za bolje i nisi jer tvog kluba više skoro da nigde nema

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter