0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

I SRBIN NA LISTI ZA ODSTREL: Inter se odriče Ljajića, Jovetića, Ikardija, Perišića…

Objavljeno: 23.03.16 u 16:32

Italijanski velikan Inter predstojećeg leta napraviće veliki rez u ekipi, a pred odlaskom je i Adem Ljajić.

Promene će vrlo verovatno početi od trenera, tako da ni Roberto Manćini nije siguran, ali je ipak već sada odlučeno koji će igrači ‘preživeti seču’, a koji će morati da se vrate u svoje matične klubove ili da potraže nove.

Među njima su i bivši igrači Partizana Stevan Jovetić i Adem Ljajić, koji su prvi na listi za odstrel da se vrate u Mančester siti, odnosno, Romu sa pozajmica. Takođe, isto će biti učinjeno i sa fudbalerom Galatasaraja Aleksom Telesom, a na izlaznim vratima su i Mauro Ikardi i Ivan Perišić.

Sa druge strane, pozajmljeni igrač Sampdorije Eder i Atletiko Madrida Miranda, biće otkupljeni od svojih klubova, jer su se ova dva igrača, prema proceni čelnika kluba, odlično pokazala u Interu.

Takođe, na meti su i novi igrači, a klub će učiniti sve da u svoje redove dovede Antonija Kandrevu i Karima Belarabija u sledećem prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter