6
Košarka

FOTO: STARSPORT

UZALUDNA NADANJA: Igrač Mege neće ni u Zvezdu ni u Partizan, ima druge planove

Objavljeno: 22.03.16 u 18:08

Gotovo cela ekipa Mega Leksa ove sezone je drastično napredovala o čemu svedoče i rezultati tima – osvojen Kup Radivoja Koraća i plasman u finale plej-ofa ABA lige.

Navijači Crvene zvezde, nešto manje i Partizana, ponadali su se da bi neko od igrača iz tima Dejana Milojevića mogao već naredne sezone mogao da zaigra u crveno-belom dresu poput Radeta Zagorca ili Timotija Luvavua.

Međutim, prema rečima mladog stručnjaka, koji je dao intervju za B92, Francuz će već naredne sezone igrati u NBA.

– Gotovo sam siguran da će Luvavu otići u NBA sledeće sezone. To je samo pitanje u koju ekipu i s koje pozicije, svake nedelje dolaze nam neki ljudi iz NBA – skauti, generalni menadžeri… Iz priče sa njima, izvesno je da će Luvavu ići tamo, mada se naravno nikad ne zna 100%. Nismo imali u planu baš da ovoliko napreduje. Naravno, znali smo da je kvalitetan igrač, ali kada dovodite igrača koji je igrao 16 minuta i davao šest poena u proseku u drugoj francuskoj ligi, ne očekujete odmah čudo. Mi smo znali da je on fizièki sjajan i verovao sam da na te atletske sposobnosti mogu da ga nadogradim, objasnio je Milojević u intervju za emisiju „Sa terena“ koju možete da slušate u sredu na radiju B92.

Mega Leks će u finalu ABA lige igrati protiv boljeg iz dvoboja Crvene zvezde i Cedevite u kom Beograđani imaju prednost od 1:0, a drugi meč je na programu večeras od 20 sati.

0
0

6 Komentara

  1. Koliko sam cuo Lovernj dovodi Luvavea u Partizan a Nurkic Zagorca. Moguce je i da Kalinic bude poslat na pozajmicu kod Dzikica.Zelje Rebica i Tejica da predju u KK Partizan nece biti ispunjene.

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvinite a zasto pominjete partizan?Sto bi neko spao s konja na magarca i da ode iz jaceg i stabilnijeg kluba u slabiji i prevarantski?Ako budu hteli da napreduju,preci ce u pravi klub a to je Crvena Zvezda ili ce izaci na draft ili eventualno ostati u isti i boriti se za 2.mesto,posto je institucija rezervisala titule za sebe u naredne dve decenije.

    0
    0
    Odgovori
  3. treba da dodje u pravi klub gde na svakoj poziciji ima po dva igraca,koja skoro isto mogu doprineti podjednako a to je ZVEZDA,da se bori za svoje mesto i naravno da igra evroligu,a sa tim i bude solidno placen za nase uslove

    0
    0
    Odgovori
  4. zagorac ako bude odlazio dolazi u partizan,trebao je doci i prosle sezone ali zna s i zbog čega nije došao a luvavu isto pre će doci u partizan nego u limenke.

    0
    0
    Odgovori
    • taj isti luvavu je rekao pred novu godinu da mrzi tvoj smesni klub i da nikad ne bi presao u njega tako da samo se nadaj i sanjaj a za zagorca…pa postavi sam sebi pitanje da li bi pre igrao cipiripi kup sa vama ili EVROLIGU sa nama (zvezdom) sportski pozdrav od sportskog kluba i sportskih navijaca tvom kvazi klubu i tebi kao kvazi navijacu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter