4
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

U SURDULICI GRME: Radnik odgovorio na optužbe iz Lučana

Objavljeno: 22.03.16 u 17:32

Čelici fudbaskog kluba Radnik iz Surdulice u opširnom saopštenju za javnost izneli su svoje mišljnje na račun optužbi fudbalskog kluba Mladost iz Lučana zbog navodnog lošeg suđenja na meču ova dva kluba.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U pojedinim saopštenjima i vestima sportskih listova, čelnici FK Mladost  izneli su niz optužbi na račun vođenja utakmice od strane sudije, te i spornih situacija dosuđenih u korist Radnika. Na tome se gospoda iz Lučana nisu zaustavila, već su na sve načine pokušala da omalovaže , ne samo poslednju pobedu našeg kluba, već i sve prethodne, tvrdnjama da nisu jedini koji su doživeli „ cirkus u sudijskoj režiji“.

Kako je javnost bila uskraćena da gleda tok utakmice uživo ili emitovanjem snimka na nekom od sportskih TV kanala, verovatno bi bilo izvodljivo da se snimak utakmice naknadno emituje. TV agencija Sportnetwork, vlasnik je snimka utakmice, pa ovom prilikom molimo redakcije SOS kanala i TV Arenu Sport, da izađu u susret sportskoj javnosti i emituju snimak ovog susreta kojim će razrešiti dilemu .

FK Radnik takođe upućuje poziv i upravi FK Mladost, da situacije na utakmici, za koje smatra da su sporne, izdvoji i iznese javno. Smatramo da bi ovim gestom jasno i argumentovano pokazali sportskoj javnosti da li su njihove žalbe opravdane ili su samo izgovor za poraz, ili dodatna „ predigra „ pred odlučuujuće susrete u prvenstvu.

Proveru opravdanosti sudijskih odluka naš klub ostaviće nadležnima u FSS i sportskoj javnosti i želimo da se o tome govori javno, na osnovu činjenica i na osnovu analize situacija koje su po mišljenju FK Mladost sporne.Podsetićemo samo, da FK Radnik, nikada do sada uzroke poraza, slabe forme, primljenih golova nije tražio obmanjujući sportsku javnost i žaleći se na sudije, iako smo kao i svaki klub u nekim utakmicama, imali razloga da budemo nezadovoljni deljenjem pravde. Ovaj vrlo nekorektan potez uprave Mladosti , još više dobija na težini , imajući u vidu da je ostalo još samo 3 kola do završetka prvog dela prvenstva i da se ovim činom stavlja veliki pritisak na FSS i sudije. Mi ćemo kao i do sada , dati sve od sebe da postignemo gol više od protivnika i da svojim radom i trudom ostvarimo svoje ciljeve

0
0

4 Komentara

  1. Uvek je neko drugi kriv, ne slaba forma, ne loša atmosfera, nego sudije, visoka trava, masoni i vanzemaljci…Lučanci se samo brukaju ovakvim stvarima, umesto da gledaju u svoje dvorište i rešavaju svoje probleme.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve sto je receno u ovom pismu je ziva istina,neznam samo koju su utamicu celnici Lucana gledali,bio sam na utakmicu mogu vam reci da Mladost je trebala da primi bar sest,sedam gola.Sa ovakvom igrom koju su prikazali u Surdulicu ,nisu ni za prvu ligu Srbije,Radnik je u svemu bio bolji i pokazuje fudbalskoj javnosti u Srbiji da mu je mestu u elitnom drustvu i po igri i po posecenosti gledalaca.Radnik je posle Zvezde,Partizana naj gledanija ekipa ,toliko da se zna.

    0
    0
    Odgovori
  3. p.s.Pojedinim bivšim sudijama (Savanović iz Omoljice) napravili su KUĆU (?!) u znak zahvalnosti, a sad im sudije nisu dobre..

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako Lučance nije sramota. Ušli su u ligu, a njihov raćun je blokiran ko zna koliko godina?! Zbog toga NIKAO NISU SMELI DA DOBIJU LICENCU. Posluju preko privatnih računa, u sporu su sa Vićentijem Petrovićem, šikaniraju fudbalere (Radivojević, Radin…), muljaju sa fabrikom municije, imaju bezobraznog krmka na klupi…Pa šta još hoće?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter