11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ OTKRIO INFORMACIJU: Igraćemo sigurno Evroligu sledeće sezone!

Objavljeno: 22.03.16 u 23:05

Treneru Crvene zvezde evidentno je pao veliki teret sa leđa posle pobede nad Cedevitom u Zagrebu i prolaska u finale regionalne ABA j.t.d. lige.

Crvena zvezda je sa 73:65 slavila protiv Cedevite u drugom meču polufinala ABA j.t.d. lige, čime je sa 2:0 obezbedila plasman u finale regionalnog košarkaškog takmičenja. A prema treneru crveno-belih Dejanu Radonjiću i već sada Evroligu sledeće sezone.

– Gradili smo se kroz sezonu, imali puno problema, bilo je teško, zato sam srećan i ponosan što smo sve zajednički izdržali i napravili rezultat jer po svemu sudeći ovo će značiti naš nastavak u Evroligi i sledeće godine – rekao je Radonjić posle utakmice.

Crvena zvezda je na dobrom putu da odbrani titulu osvojenu prošle sezone, a prema rečima Radonjića, u finalu će biti favorit u odnosu na Mega Leks.

– U kakvim smo problemima bili, od povreda na pripremama, na početku prvenstva, odlazak igrača, nesnalaženje. Izgledalo je tako da je nemoguće da se dođe do dobrih stvari, a večeras slavimo 2:0 protiv Cedevite – istakao je trener Crvene zvezde i nastavio:

– Cedevita je uz nas najbolji tim, bez obzira na to što je Mega ušla u finale i napravila senzaciju. Ogromno zadovoljstvo proističe iz ukupnog stanja, imali smo težak prvi duel, težak put, pobedili u Malagi… Nije bilo nimalo jednostavno, ali izdržali smo – rekao je Radonjić.

Finalna serija najverovatnije će početi 29. aprila, pošto je Crvena zvezda nadomak plasmana u plej-of Evrolige.

0
0
11 Komentara
  1. mite to su vasa vestacka braca zato suti majke ti coki vas kupio ko i ugasenu zvezdu.adresa je bitna mene drugo nezanima,znaci moze se ona zvati kako hoće kako čovke kaze ali adresa nije ljutice bogdana nego stjepana stupanca u železniku.ali misko se pita a ne vi ako misko ustupi partizanu mesto u evroligi na to niste mislili ili ako miško kojim sluvcajem uzme partizan.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi znate ko je osnovao partizana i iz koje je zemlje pa zato ste njina braca raspitaj se malo pa se javi. A sto se tice evrolige lepo je da se masta. Pa vi niste usli u plej of momce mozda ustupi mesto buducnosti.

      0
      0
      Odgovori
    • Bas nekoga briga,sta tebe zanima.Slobodno idi na bilo koji sajt i pogledaj adrese klubova i videces gde se nalazi.Nikad nikoga u zivotu nije interesovala adresa nekog kluba,sve dok vas nije napalio onaj Tegetlija,ostrasceni i iskompleksirani novinar.I ne moze Misko da ustupa mesto kome on bude hteo,nego bi isao finalist u EL ali ici ce osvajac a to je CRVENA ZVEZDA jer ne postoji tim na ovim prostorima koji moze na 3 dobijene da se nosi sa institucijom.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne znam da li ste primetili ali GDK pishe jednu te istu poruku!!! Negde je prochitao, nauchio napamat i samo se ponavlja! Vise i ne chitam shta lupeta, dosadan je!!! Tastatura rlodar

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Samo kada ste imali probleme sa odlaskom i dolaskom igraca, pa ko je radio skauting i ko je za te kikseve i promasaje odgovoran s’ obzirom na neogranicen budzet zasluzan KiM Srba..??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • e zivote kad i grobar do koske gleda Zvezdu a navija za svoju bracu rvate !!! Uhahahahahahhahahahahhahaha

      0
      0
      Odgovori
      • Ko su braca mozeš videti na dresovima veštackog kluba!Koliko je poznato i Cedevita i Ideja su rvatske firme!A i sinoc se na utakmici mogao videti bratski docek bez i jednog incidenta cak i bez ruzne reci što nije slucaj kada Partizan igra u zagrebu i po tome mozeš videti ko su braca!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter