5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVIO SERIJU: Vijeira ponovo pogodio, a Zvezda vodi 3:0 (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.16 u 15:47

Samo desetak minuta nakon prvog Crvena zvezda je na gostovanju u Novom Pazaru postigla i drugi pogodak odnosno od 38. minuta vodi sa 2:0 protiv domaćina.

Posle Aleksandra Lukovića u listu strelaca upisao se i Hugo Vijeira koji je posle centaršuta sa desne strane bio brži od golmana Živkovića i nije mu bilo teško da loptu plasira u gol domaćina.

Bio je to 19. gol u sezoni za Portugalca koji je nastavio seriju pogodaka odnosno na devetoj uzastopnoj savladao je protivničkog golmana.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Pet minuta kasnije posle prodora Plavšića svog golmana je savladao kapiten Pazaraca Trtovac tako da je Zvezda pred odlazak na odmor povela sa 3:0.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Evo i pregleda prvog poluvremena utakmice u Novom Pazaru.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

0
0

5 Komentara

  1. Male komsije su cudo, oni su igrali 12 prijateljskih utakmica u prvenstvu i tako osvajali titule a kao Zvezda namesta na -32. Stvarno treba da budu ugaseni!

    0
    0
    Odgovori
  2. Raduj se grofe rekordu, ostace zabelezeno tvoje ime u analima srpskog fudbala i u analima zvezdine istorije kao trener rekordera, ali ce se posteni pravedni navijaci secati istorijjske utakmice protiv Ofkane, a sad i jedne smesne namestaljke protiv Pazaraca, i ocigledne sklanjalice, i davanje golova i sutiranja u sopstveni gol, Jos od ofkane ne videsmo lepse namestaljke, pa sada, u ovoj Premijer Jelen Sramnoj ligi, pojedini klubovi bi trebali izaci iz takmicenja jer sta reci o kvalitetu fudbala i samim rezultatima a ne nasmejati se tome.Valjda ce se u Srbiji od danas ziveti bolje kada je pao i taj rekord.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne verujem da si se bunio kada su se vama sklanjali BSK Borca, Metalac, Hajduk Kula, Smederevo… Kad ste masakrirali i pokrali Novi Pazar u Lavoru i Voshu u finalu kupa! Sad moralisi…a i slobodno kmeci!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter