6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUJU GA MEĐU ZVEZDE: ‘Neca Mihajlović je najbolji fudbaler u Srbiji’

Objavljeno: 22.03.16 u 21:12

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev uveren je da je Nemanja Mihajlović trebao odmah da bude pozvan u ‘A’ reprezentaciju.

Iliev je za ‘Novosti’ vrlo pohvalno govorio o novom igraču Partizana od ove zime koji predstavlja udarnu igru u ekipi Ivana Tomića.

Neca Mihajlović rešava svaku utakmicu, a zamislite samo kako će izgledati za nekoliko meseci, na početku nove sezone. On već sada pokazuje znake najboljeg fudbalera u Srbiji, a za mene je lično trenutni najbolji igrač u našoj zemlji. Smatram da je trebalo odmah da bude pozvan u A reprezentaciju umesto u mladu, jer imamo malo takvih igrača – euforičan je Iliev kada se radi o Mihajlovićevim igrama.

Sportski direktor vrlo je zadovoljan i karakterom koji igrači Partizana pokazuju ovog proleća.

– Oduševljava me to što momci imaju karakter pobednika, što je uvek krasilo Partizan. U Partizan više neće moći da dođe bilo ko, već samo onaj koji to zasluži. Uradićemo sve da se protivnici plaše Partizana, a ne da mu prete – istakao je Ivica Iliev.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj covek izgleda nije znao da padavicar igra u istoj ligi kao I Hugo, Lucho, Grudza, Katai, Plavsa, Srna, Le Tallec, Donald….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivica ga hvali, ne bi li ispalo kako je odradio sjajan posao u prelaznom roku… Po principu „ciganin hvali svoga konja“… Tuzan je…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma da,sigurno je trebalo da ga zovu u reprezentaciju posle 3 utakmice…kakvi **** danas rade u fudbalu,strasno.Daleko je on od najboljeg igraca u ligi,mozebiti samo najbolji padavicar i folirant,nista vise.Pa on ne bi imao mesto u Zvezdi ni pod razno,medju prvih 11.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter