0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOVAČEVIĆ I PERIĆ: Idemo u Lisabon po pobedu

Objavljeno: 22.03.16 u 22:48

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević žalio je za greškama i propuštenim prilikama protiv Portugalije u prvom meču baraža za SP u Kolumbiji.

– Puno su nas koštale dve greške. Iz njih smo primili dva gola, a protiv Portugala je teško juriti rezultat. Zato je futsal i zanimljiv i dinamičan sport, dve sekunde mogu da odluče ceo meč… Žao mi je jer smo i mi imali sijaset šansi, ali smo samo jednu iskoristili. U svakom slučaju, zadovoljni smo, nadam se samo da ćemo u revanšu imati više sreće. Idemo na pobedu u Lisabonu, zašto da ne, ako iskoristimo 50 odsto šansi od ovih koji smo imali, nismo bez šanse – rekao je Kovačević.

Kapiten Marko Perić bio je nešto nasmejaniji, ali i pored toga mu je teško pao poraz.

– Ovaj poraz jako boli jer je ovo bila naša najbolja partija ikada. Stvorili smo osam, devet šansi u prvom poluvremenu, da smo bar neku od njih realizovali, sve bi bilo drugačije. Idemo dalje, 1:2 je aktivan rezultat. Želim samo da u Lisabonu damo naš maksimum, da nam posle utakmice ne žalimo za bilo čime – izjavio je Perić posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter