10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Teško će neko da ponovi ovaj rekord; MARIĆ: Ekipa se raspala posle trećeg gola

Objavljeno: 22.03.16 u 17:07

Niz pobeda fudbaleri Crvene zvezde nastavili su u današnjem meču 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara. Trener tima iz Beograda Miodrag Božović iskoristio je priliku da igračima i navijačima čestita rekord.

– Imali smo u početku malo problema da se priviknemo na teren, a kada smo se privikli napravili smo nekoliko dobrih akcija i postigli golove. Želeo bih da čestitam igračima i navijačima rekord, 24 pobede u nizu – mislim da je to nešto što će se teško ponoviti, kazao je crnogorski stručnjak.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Na drugoj strani Zoran Marić objasnio je zbog čega se, kako je on rekao njegov tim „raspao“.

– Do prvog gola smo pružili solidan otpor i odnos je bio ravnopravan, ali posle toga došao je brzo drugi i treći pogodak nakon čega se ekipa raspala i izgubila je veru da može da uradi bilo šta. Nismo pokazali dovoljno mentalne snage i koncentracije da se suprotstavimo ekipi koja je u ovom trenutku bolja od nas, kazao je Marić posle meča.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

0
0

10 Komentara

  1. Grobar do koske – ne kukaj nego skini kapu i nakloni se do poda. 6 godina ste uzimali titule na najjadnije načine i sada prosipaš pamet. Use u svoje kljuse i moli Boga da ne gledaš patlidžana u Prvoj Ligi Srbije iduće sezone

    … Jedna jedina moja ljubavi … Pozzz iz daleke Norveške svim crveno belim junacima

    0
    0
    Odgovori
  2. .I nece niko „OVO“ ponoviti, toliko namestanja, laziranja, proteziranja, stelovanja, kradja, lopovluka..niko nije cuo, ni video, a kamoli doziveo !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zelim VAM od „SRCA“, da vam se sve vrati u zivotu, kako ste ga „OSTVARILI“, SVE PO ZASLUZI i (ne) DELIMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter