0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJA ILI NEŠTO DRUGO: Lokomotiva zanimljivim snimkom čestitala rođendan Zvezdinom igraču (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.16 u 11:18

Dva košarkaša Crvene zvezde danas slave rođendan, jedan 23. drugi 32. ali samo jednom je stigla čestitka iz Krasnodara.

Naime, Zvezdin Amerikanac Tarens Kinsi danas je napunio 32 godine, a među brojnim čestitkama našala se i ona koju mu je poslala ruska Lokomotiva putem svog tviter naloga.

U klubu iz Krasnodara izgleda nisu zaboravili Kinsijeve reči posle duela odigranog u Beogradu kada je Zvezdin košarkaš izjavio „da će ih pobeđivati gde god ih sretne“.

Kinsi očigledno nije zaboravio neku neprijatnu situaciju iz Rusije, ali klub sa juga ove zemlje изгледа želi da „zakopa ratne sekire“ i iskreno mu je čestitao rođendan uz najlepše želje i njemu i Crvenoj zvezdi koja će u četvrtak gostovati u Krasnodaru u meču 12. kola Top 16 faze Evrolige.

Kinsi je u meču u Beogradu bio drugi po efikasnosti među crveno-belima sa 19 poena odnosno bolji od nejga bio je samo Kvinsi Miler koji je postigao 24.

Crvena zvezda, Lokomotiva i Panatinaikos su u trci za drugo mesto u grupi E i verovatno će duel u Krasnodaru da odredi ko će da bude najbliži toj poziciji odnosno koji tim će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Pored Kinsija danas rođendan slavi i kapiten Luka Mitrović dok je Boriša Simanić juče postao punoletan što znači da bi konačno mogao da potpiše profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter