4
Košarka

PARTIZAN JOŠ UVEK VAGA: Crno-beli možda ipak izaberu Ligu šampiona

Objavljeno: 21.03.16 u 17:21

Čelnici Partizana na sastanku Skuptine ABA lige održanom juče u Zagrebu glasali su za to da se ovo takmičenje okrene ka Evroligi odnosno da bi trebalo prihvatiti ponudu da klubovi sa Jadrana igraju u Evroligi i Evrokupu.

Međutim, crno-beli nisu u potpunosti zatvorili vrata ni FIBA odnosno novom takmičenju koje će biti igrano pod okriljem krovne organizacije – Ligi šampiona.

Naime, direktor kluba iz Humske Mlađan Šilobad danas je u Parizu prisustvovao prezentaciji novog takmičenja i kako prenosi Blic nije nemoguće da crno-beli naredne sezone igraju upravo u Ligi šampiona.

Ponuda Evrolige glasi da će u tom takmičenju u naredne četiri godine igrati šampion ABA lige, a u Evrokupu naredna ri kluba po plasmanu. Kako je Partizan sezonu završio na petom mestu i ako ne dođe do promene ponude ili odustajanja nekih od klubova to bi značilo da će crno-beli morati da potraže novo rešenje.

Partizan je danas ponovo počeo sa treninzima, a rešeno je i pitanje centarske pozicije.

0
0

4 Komentara

  1. 2 puta meri, 1 seci..Samo, ko zna, ako Mega (sto je lako izvodljivo zbog Miskovog „vlasnistva“ nad fmp-ovim igracima, bar 80%) OSVOJI ABA ligu, a zbog poznatih problema, nema navijace, Ime, BREND kao Svetinja i ostvari se DUGO pripreman plan, odustane, a KKPartizan postane MUTANT kao i OVI iz predgradja sa KUPLJENIM imenom, grbom, sramnim crvenim bojama, izrentiranim narikacama (sto je bilo najlakse..) !!! GROBARI PAMET u glavu, nismo MI ONI !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter