4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OKUPILI SE ‘ORLIĆI’: Širok osmeh Andrije Živkovića i nova frizura Predraga Rajkovića (FOTO)

Objavljeno: 21.03.16 u 13:18

Tomislav Sivić i Mitar Mrkela dočekali su mlade reprezentativce u Kući fudbala u Staroj Pazovi uoči utakmica sa Andorom i Holandijom.

Mladi fudbaleri Srbije gostuju 25. marta Andori u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, a tri dana kasnije igraju prijateljski meč sa Holandijom u Mursiji. Očekuje se sigurna pobeda protiv Andore, dok će meč sa Holandijom biti priprema za naredna iskušenja.

Isto kao i ubacivanje u tim Andrije Živkovića, suspendovanog fudbalera Partizana koji od decembra prošle godine nije odigrao takmičarski meč.

Videćemo koliko će ta pauza uticati na njega, ali sudeći po prvim slikama iz Stare Pazove, njegov osmeh pokazuje da se uželeo fudbala i starih prijatelja iz mlade selekcije.

Sa Sivićevog spiska u A tim su prebačeni Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković i Nemanja Maksimović, dok su van stroja Miloš Veljković zbog povrede i Mijat Gaćinović zbog mononukleoze.

Zanimljivo je i da Predrag Rajković više nije ‘bez kose’, već se odlučio za nešto drugačiju frizuru.

0
0

4 Komentara

  1. Ajde bre pa znamo svi da je Zile od malih nogu okoreli zvezdas. Crla mu porodica navija za zvezdu. Nikada i nije igrao srcem za jsd. Proverena informacija. Ortak sa posla je iz istog sela kao oni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pravi potez pozivanje Andrije,pravda zadovoljena.Dokle da odredjuju sudbinu igraca Vazura-Mazura,i drug Vućela veliki sportski radnik.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moze da se smeje „nasiroko“ do mile volje, ali ON je OBELEZEN kao IZDAJNIK i neko ko je PRODAO VERU ZA „veceru“ (NOVAC), kao i PANTIC, koji za razliku od andrije nije bio pozivan u repku (razlog je vise nego JASAN..) !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter