0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA CEDEVITU: Uz Vokera protiv Zvezde bez još jednog prvotimca

Objavljeno: 21.03.16 u 16:52

U utorak sa početkom od 20 sati košarkaši Cedevite ugostiće Crvenu zvezdu u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Problem za trenera Zagrepčana Velka Mršića je što verovatno neće moći da računa na dvojicu provotimaca pošto se pored Henrija Vokera na povredu požalio i Luka Žorić.

– Voker ne trenira od utakmice s Unicahom i 99% ga neće biti na toj utakmici, a Žorić ne trenira od utakmice s Andolu Efesom, otekao mu je skočni zglob, i videtćemo večeras hoće li moći ili ne. On će biti pod upitnikom do zadnjeg trenutka. Ako bude mogao da nam pomogne super, ali videćemo u kakvom će biti stanju, rekao je Mršić.

Mršić očekuje da Dom sportova u utorak bude krcat.

– Ja sam rekao odmah nakon utakmice u Beogradu da očekujem da dvorana Doma sportova bude puna. Želim da sve neke sitne klupske interese svi stavimo iza sebe. Igra jedan hrvatski klub protiv srpskog kluba i nadam se da bi mogla da bude atmosfera kao što je bila 1984. godine u ‘dvojci’ Doma sportova, kad su na utakmici Cibone i Crvene zvezde navijači svih hrvatskih klubova, i fudbalskih i košarkaških, bili kao jedno i tada podržali Cibonu. Ja se nadam da će dvorana sutra biti puna da ćemo zajednièkim snagama upisati pobedu, kazao je trener Cedevite.

Crvena zvezda vodi sa 1:0 u seriji pošto je prethodnog utorka u Beogradu posle produžetka savladala Cedevitu, a prvi finalista plej-ofa je tim Mega Leksa koji je u dve utkamice eliminisao podgoričku Budućnost.

Znate li ko će suditi utakmicu u Zagrebu i kakve je reakcije to izazvalo u redovima srpskog šampiona?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter