4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Teško mi je bez Partizana, tešim se uz TV!

Objavljeno: 21.03.16 u 22:51

Andrija Živković je deo mlade reprezentacije Srbije, ali novinare je zanimalo mišljenje krilnog napadača o situaciji sa Partizanom.

On je za Novosti istakao da prati dešavanja i da mu teško pada što tu nije uz saigrače. Jedan poraz mu je najteže pao.

– Mnogo mi je teško bez Partizana, posebno mi je teško bilo posle poraza u derbiju, ali sam sve vreme uz TV ekran, pa sam tako ispratio preokret i pobedu crno-belih na Banovom brdu protiv Čukaričkog – istakao je Andrija Živković za Novosti.

Mladi fudbaler je danas govorio i o pozivu u reprezentaciju Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Merakila nerazumem zasto to kazes mali je nezahvalan prvo Sam GA i ja podrzavao ustvari imao je dobru pricu bio jadan voli partizan Ali GA ucenjuju menadjeri uprava . Uprave su uglavnon bile lopovi i gamad , 1 po pravilu sa novim ugovorom sa partizanom on vise nebi imao nista sa trecem licem matori prica kako sin nije roba i kako nece nista sa menadjerom pa sto sad kad mi je sin skoro slobodan igrac on juri da nadje klub Za sina sa tim intim menadjerom Djordjevicem koi n’a sva Vrata vice kako mrzi partizan . Izvini ili si neobavesten Za neke stvari ili glup ili zvezdas .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter