9
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ NAKON POVRATKA: Baš sam se uželeo fudbala…

Objavljeno: 21.03.16 u 18:21

Momak koji je zbog nesuglasica oko ugovora sklonjen iz prvog tima Partizana srećan je zbog povratka u takmičarski pogon.

Andrija Živković dobio je poziv selektora Tomislava Sivića, uprkos tome što ne igra za Partizan. Mlado krilo crno-belih ne krije da je srećan što će ponovo imati prilike da igra takmičarske mečeve:

– Uželeo sam se fudbala, nedostajale su mi takmičarske utakmice. Hvala selektoru što me je pozvao, a na meni je da se igrom odužim na pravi način.

Živković će se tako naći na terenu protiv Andore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 25. marta, kao i tri dana kasnije, kada „Orlići“ igraju protiv Holandije prijateljski meč:

– Ne treba nikoga potcenjivati, ali protiv Andore očekujemo pobedu, dok će Holanđani biti zaista pravi test, zaključio je Živković.
A jedan njegov kolega iz mlade reprezentacije debitovaće za A tim.

0
0

9 Komentara

  1. Za sebe mislim da odlicno znam srpski jezik i da dobro pisem. Jedino ne mogu da se snadjem sa pojavom slova sh u srpskom? Koje je to slovo? Da li je neki Vukov naslednik uveo novo slovo?

    0
    0
    Odgovori
    • Pravopisno ispravno napisano, a i istinito!!! Razumem frustracije zbog Zileta shto nije potpisao novi ugovor sa Patlidzanom, i shto placate penale, al’ da napishesh da je nepismeno ili da sam glup, to govori o tome koliko si ti, zapravo nepismen i „ogranicheno“ pametan! Dvoljno je reci da navijash za Partizan!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Bas si smesan,ja ne mogu da verujem da je nekom krivo kada neko uspe vise od njega,ti si verovatno neki gurbet,ganfer i blejis za kompom 48h od 24h i samo cekas da nekoga napljujes,neciji uspeh.Problem je u tome sto je ovo mafijaska zemlja i sad on ne sme da igra zato sto nece da produzi ugovor.Ja kao iskreni PARTIZANOVAC sam na njegovoj strani sto bi on punio dzepove vazuri,ilievu i nekim slepcima koji nisu videli fudbal a hoce da zarade na njemu…E pa baco moj za nesto u zivotu se moras namuciti da bi postao neko i nesto.PRAVDA ZA ANDRIJU! NE DAJ SE DOKTORE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Stvar je u tome shto su imali vishe ponuda za Zileta, a nisu ga prodali!!! Veliki sam Zvezdash, al mi je krivo klinca jer nije on taj koji je odluchivao da li ce biti prodat ili ne!!! On ce svakako naci dobar klub na leto, a Patlidzan ce dobiti rachun za isplatu na 2,5 miliona €!!! Izmedju ostalog, na jugu vam je haos, kako ochekujete da vam u upravi cvetaju ruze???

      0
      0
      Odgovori
    • Ala si pglu, choveche, pa to je neverovatno!!! Dechka je Partizan totalno unakazio ni krivog ni duznog!!! Partizanov najveci transfer, 2,5 milke€, a ne igra!!! Pametan si Glodare do koske, skoro, pa kao vasha uprava!!! E sad, zamisli, koliko si glup i izfrustriran??!? Jel te ostavila majka na rodjenju pa si takavskot od choveka!?!??! Ili te je otac zlostavljao??? Zapitaj se???

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter