0
Evropske lige

(Izvor: FK Olimpija)

PETARDA: Olimpija ubedljiva, sjajni Radović

Objavljeno: 20.03.16 u 22:10

Srpski fudbaler Miroslav Radović odigrao je sjajnu utakmicu 26. kola slovenačkog šampionata, koju je vodeća ekipa na tabeli Olimpija rešila u svoju korist na stadionu „Stožice“ protiv Rudara iz Velenja sa 5:0 (1:0).

Sjajni ofanzivac je postigao gol, na njemu je napravljen penal, a imao je još nekoliko izuzetnih prilika, pa je postojala velika mogućnost da uveća svoj golgeterski učinak.

Ekipa iz Ljubljane koju sa klupe predvodi Marko Nikolić je povela golom Roka Kronavetera u 24. minutu. Na 2:0 povećao je Džulijus Vobaj u četvrtom minutu nastavka. U 62. minutu u kaznenom prostoru Rudara, Radovića obara Klemen Bolha i zbog toga dobija crveni karton. Precizan izvođač sa bele tačke bio je Kronaveter.

Srpski fudbaler potvrdio je trijumf „zmajčeka“ u 88. minutu svojim drugim pogotkom u prolećnom delu sezone, a tačku na i stavio je Rikardo Alveš u poslednjim trenucima meča.

Olimpija je upisala 16. pobedu ove sezone i na čelu Superlige Slovenije ima 54 boda, četiri više od prvog pratioca Maribora. S druge strane, Rudar ostaje u opasnoj zoni na pretposlednjoj 9. poziciji sa 25 bodova.

Radovića i njegove saigrače naredna utakmica čeka 2. aprila, kada će Olimpija gostovati Krki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter