2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI EKSPERIMENT: Tomić proba ‘novog’ štopera?

Objavljeno: 20.03.16 u 13:46

Trener Partizana, Ivan Tomić od kada je seo na klupu šampiona Srbije stalno proba nove varijante kada je prvi tim u pitanju.

Tako crno-beli već četiri utakmice igraju bez klasičnog napadača, sa kapitenom Sašom Ilićem kao najisturenijim. Sada bi do novog „eksperimenta“ moglo da dođe u zadnjoj liniji na utakmici sa Čukaričkim od 19 časova.

Naime, Sedrik Gogua žalio se prethodnih dana na bol u kolenu, te Ivan Tomić ne želi da rizikuje da se pouzdani štoper teže povredi. Zbog toga bi na mestu štopera prvi put mogao da zaigra mladi, po vokaciji, desni bek Miladin Stevanović. Sada ostaje da se vidi da li će strateg „parnog valjka“ sa Markom Jovanovićem uklopiti momka kog je ove zime vratio iz Teleoptika ili će se odlučiti za varijantu sa nekim od centralnih bekova koje ima na klupi.

Dobra vest za navijače Partizana je povratak na gol Bojana Šaranova, kao i po krilu mladog reprezentativca Srbije, Nemanje Mihajlovića.

0
0

2 Komentara

  1. sreca da postojite..Jos se smejemo vasim transfer bombama a sad pocinjemo i vasim eksperimentima….msm da se i sami sebi smejete…haha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter