0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Miloše, žao mi je… U Indijan Velsu uvek trese teniska groznica

Objavljeno: 20.03.16 u 23:21

Novak Đoković, očekivano, bio je presrećan osvajanjem pete titule u Indijan Velsu i ulaskom u istoriju novim rekordom.

– Neverovatno je videti da, svaki put kada se vratim, oseća se teniska groznica na ovom turniru. Svaki put je sve više gledalaca i čestitam organizatorima na ovakvom događaju. Verujem da ovaj turnir zaslužuje da bude na višem niovu nego što je sada. Između serije 1000 i 2000 nema ništa, ali možemo da stvorimo nešto za Indijan Vels – rekao je Đoković posle osvojenog finala.

– Čestitam Milošu na meču. Nisi bio na najvišem nivou danas, ali nadam se da ćeš biti na nivou u Majamiju na sledećem turniru – poručio je Đoković.

Poraženi Miloš Raonić takođe je bio pun lepih reči za najboljeg tenisera sveta.

– Hvala na izuzetnih nedelju i po dana, čast mi je bila da budem ovde, jer prevazilazi očekivanja i donosi nove nivoe uživanja, igračima i navijačima. Jedva čekam da se vratim još mnogo puta ovde i da budem bolji igrač svaki put. Čestitam Novaku, to je nešto što sigurno do sada nije rečeno – rekao je Miloš Raonić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter