3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ U NEVERICI: Zašto Vijeira još ne igra za reprezentaciju?!

Objavljeno: 20.03.16 u 10:58

Zvezdin levonogi Argentinac ne krije da ne razume selektora Portugala.

Nakon pobede nad Spartakom iz Subotice, Luis Ibanjez je u izjavi za zvanični sajt kluba rekao da je srećan zbog ulaska u istoriju kluba:

– Srećan sam jer smo, zajedno sa našim trenerom, uspeli da izjednačimo rekord koji je davno postavio trener Slavoljub Muslin. Nadam se da ćemo pobediti i u Novom Pazaru kako bismo prestigli taj rekord. Što se ostatka sezone tiče, čak i ako ne uspemo da pobedimo sve utakmice, želim da ne izgubimo nijednu. Svaka ekipa dođe ovde da se brani, izdrže koliko mogu, a čim povedemo i čim se otvore, nama je lakše. Videli ste, odmah smo dali još tri gola i sve je bilo puno bolje, rekao je Ibanjez.

Posle dva gola protiv Spartaka (oba iz jedanaesterca), Ibanjez je stigao do devet postignutih golova u prvenstvu:

– Drago mi je zbog golova. Penali i slobodni udarci su način da i ja postignem gol. Ali uvek kažem da mi je draže da pobedimo, nego da ja postignem gol, ne krije Ibanjez da mu je rezultat ekipe na prvom mestu.

Drugo poluvreme donelo je i jedan interesantan detalj. Naime, za Zvezdu je dosuđen slobodan udarac, a loptu je, na iznenađenje svih, uzeo Ugo Vijeira?

– Zna se da slobodne udarce izvodimo ili Katai ili ja, ali Hugo mi je prijatelj i zamolio me je da on pokuša. Nije imao sreće tada da postigne gol, ali nema veze. Pokazao je i na ovoj utakmici da treba da dobije poziv za reprezentaciju. Ne razumem zašto ga nisu pozvali da igra za Portugal, ali svakodnevno mu govorim da nastavi da trenira, još i više, i da će poziv morati da usledi, zaključio je levi bek crveno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. Komentarise grobar fk Crvenu Zvezdu i njenu evropsku istoriju….Nasa istorija u evropi i svetu je evropska i svetska titula…Ti pisi o vasoj,ako je ima…haha ali ajde da se stalno ne vracamo u proslost pa napisi trenutno vasu realnost…borba za plejoff…pratis li me…haha..Sad valjda provaljujes koliko su ti komentari inteligentni…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto da ga zovu,za igranje u nasoj ligi,gde se sve vec zna pre pocetka prvenstva,kad u evropi opet dodje neki kairat bice nismo dobro odradili pripreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter