6
Ostali sportovi

HLS: Partizan zlatnim golom do titule šampiona Srbije

Objavljeno: 20.03.16 u 20:18

Srbije je u četvrtom meču finalne serije hokejaške lige dobila šampiona, ekipu Partizana, koje je bila bolja od Crvene zvezde sa 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 1:0).

Zvezda je odmah na početku imala igrača više zbog isključenja Nemanje Jankovića, međutim, Partizan se odlično odbranio u tom trenutku.Na kraju prve trećine Partizan je imao dve odlične šanse preko Marka Milovanovića i Pavla Ogrizovića, ali je u oba navrata sjajno intervenisao golman crveno-belih Petar Hričina.Na odmor se odlazi bez golova.

Na samo minut od početka druge trećine crno-beli imaju igrača više, ali kao i Zvezda u prvoj trećini, Partizan to ne koristi. U 39. minutu Nikola Kerezović konačno probija odbranu Partizana i postiže gol za 1:0 u korist crveno-belih

Treći period doneo je veliko uzbuđenje. Partizan dolazi do izjednačenja u 43. minutu. golom Žukova. Deset minuta kasnije veliki preokret za crno-bele, rus Jevgenij Vlasov dovodi Partizan na korak od titule. Ipak, na samo minut od kraja meča, Dimtri Markelov poravnava rezultat i odvodi meč u prudužetak.

I na samom startu prudužetka, Partizan golom Dimitrija Filipovića dolazi do pobede i tako 11 put za redom osvaja titulu šampiona države, a 20. u istoriji.

0
0

6 Komentara

  1. Svaka čast momci. Ipak nije zadovoljstvo potpuno pošto smo igrali protiv još jednog gašenog pa ponovo osnivanog kluba iz „porodice sd cz“. Košarka, rukomet, vaterpolo, hokej… Hoće li ih u budućnosti biti još. Ipak, što reče jedan moj dobar prijatelj zvezdaš: „Šta tebe boli k…. za koga ja navijam?“ Navijajte braćo moja za zamrznute, zaleđene, ugrejane, podgrejane. Mi ćemo uvek navijati samo za PARTIZAN i njegove klubove osnovane kada i sportsko društvo. Ajd uzdravlje!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav jadan komentar iskompleksiranog grobara ha,ha. Pa vama se vise od pola SD-a gasilo,igralo drugu ligu,borilo za opstanak,fuzinisalo,proglasavalo bankrote itd obraz kao Djon imas. Da te podsetim upravo vam je ovaj HK prosle godine bio proglasio bankrot i da ce igrati drugu ligu i gle cuda ostadose u prvoj ligi…FK vam se jednom borio za opstanak,muski KK se nedavno borio za opstanak u ABA a pre je igrao i drugu ligu,kao i fuzija sa Igokeom 2007,zenski KK vam trenutno igra drugu ligu fuzionisao se sa Proleter1945,Muski i zenski OK pravili fuzije sa Vizurom a zemski OK se par puta gasio,RK vam igrao drugu ligu i pravio neke saradnje sa ZRK Radnicki,zenski VK vam vise ne igra prvu ligu…Gasili su se i Bokserski klub,zenski stonoteniserski…Fuzije u Karateu,Dzudou itd. Pa vi u nijednom od 5 prvih sportova fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo trenutno nemate zenski tim u prvoj ligi,a muski timovi jad i ocaj FK do pre par kola 6-ti na tabeli -32,KK do pre nekoliko kola borba za opstanak,RK do pre nekoliko kola 6-ti a OK 7-mi na tabeli do pre nekoliko kola i ti nasao nekoga prozivati,bolje se pokrij usima haha…

      0
      0
      Odgovori
  2. MI zlatnim golom do titule, a protezirani ni sa „zlatnim polugama“ TO NE MOGU, uz svu POMOC ORGANa !!! PARTIZAN-SAMPION !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koji si ti glupan,nevidjeni…to vam je jedino i ostalo da se radujete,sport,koji igraju 3-4 ekipe i koji ne prati ni 1% Srba.U svim ostalim smo iznad vas,kao najveci srpski brend.Fudbal,kosarka,rukomet,odbojka,vaterpolo,tenis…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter