0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ NE ŽURI: Ima vremena za sve, polako… Prvo da pobedimo Cedevitu

Objavljeno: 20.03.16 u 13:30

Trener Crvene zvezde ne želi da razmišlja o potencijalnom plasmanu u Top 8.

Crvena zvezda je pobedom nad Unikahom došla na korak do najvećeg uspeha u novijoj istoriji kluba, plasmana među najboljih osam timova Evrolige. Ipak, Radonjić ne želi da dopusti da ni njega ni ostatak ekipe ponese euforija:

– Sve je to lepo, ali moramo da mislimo o obavezama koje slede. Kao što sam rekao na konferenciji, mi smo jedina ekipa u Evropi koja ima realne šanse za prolazak u Top 8, a istovremeno igra ključne mečeve za plasman u Evroligu naredne sezone. I to na svaka tri dana, sa vrhunskim timovima.

Loše prvo poluvreme, drugo fenomenalno protiv Unikahe, ali Radonjić nije želeo da ulazi u to šta se desilo u svlačionici, pa su igrači izašli kao totalno drugi tim:

– Nema tu šta da se posebno govori. Svima je bilo jasno da u prvom poluvremenu to nismo bili mi i da moramo da reagujemo. Na to su uticala opterećenja o kojima sam već govorio, ali morali smo da idemo preko umora, da uložimo mnogo energije da se vratimo.

Zvezdi nedostaje jedna pobeda kako bi osigurala plasman u Top 8, a nije nemoguće da u njega uđe sa pozicije dva ili tri. Ipak, Radonjić nije želeo da priča na tu temu, pogotovo ne zato što tome prethodi drugi meč polufinalne serije ABA lige:

– Samo o Cedeviti razmišljamo. Za sve ostalo ima vremena. Da mi prvo probamo da pobedimo u Zagrebu, pa da overimo plasman u četvrtfinale. Bila bi to kruna evroligaške sezone, pogotovo posle problema koje smo imali na početku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter