2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DA LI TREBA DA SE ZABRINU: Zvezdin rival polako izlazi iz rezultatske krize

Objavljeno: 20.03.16 u 18:20

Jedan od rivala Crvene zvezde u TOP 16 fazi Evrolige, posle tri neuspeha konačno je pobedio i tako najavio da ulazi i dobru formu za naredne mečeve.

Lokomotiva iz Kubanja sa kojom crveno-beli igraju naredni meč u okviru 12. kola TOP 16 faze Evrolige ostvarila je pobedu protiv Kaleva 71:67 u VTB ligi. 

Tim iz Kubanja nije dobro otvorio meč, pa su morali da jure rezultat. Pri rezultatatu 49:53, ekipa Kaleva je stala i dozvolila Lokomotivi da ih serijom od 15:0 prestigne i otkloni sve dileme oko pobednika u ovom meču.

Klaver i Brekof su bili najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa po 14 datih poena. Kalev je predvodio King sa 17.

Ovo je prva pobeda Lokomotive posle tri uzastopna poraza od Njižnjeg, Fenerbahčea i Panatinaikosa.

Duel sa Crvenom zvezdom je na programu u četvrtak od 18h. Obe ekipe imaju skor od 7/4, pa će ovo predstavljati meč od velikog značaja za plasman u TOP 8.

0
0

2 Komentara

    • Nek dobijemo Cedevitu u ABA, pa mozemo i da izgubimo od Lokomotiv e, jer cemo dobiti Darusafaku kuci i Cedevitu u gostima i eto nam verovatno treceg mesta. Trenutno je najbitnije dobiti utakmicu u utorak. NAPRED ZVEZDO!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter