2
ATP

ATP INDIJAN VELS: Đoković počistio Raonića za titulu i ulazak u istoriju!

Objavljeno: 20.03.16 u 22:49

Najbolji svetski teniser Novak Đoković bio je ubedljiv protiv Miloša Raonića u finalu ATP turnira u Indijan Velsu rezultatom 2:0 (6:2, 6:0).

Do ove godine Novak Đoković je delio sa Rodžerom Federerom epitet najtrofejnijeg tenisera na Mastersu u Indijan Velsu sa četiri osvojene titule, a današnjom pobedom ušao je u istoriju kao rekorder sa pet pehara na ovom Mastersu.

Miloš Raonić nije mogao da pruži adekvantan otpor najboljem teniseru sveta, što je bilo evidentno od samog starta meča.

Novak je počeo furiozno i sa četiri uzastopna gema, odnosno, dva uzastopna brejka, poveo sa 4:0, a nedugo zatim i priveo prvi set kraju rezultatom 6:2.

Gotovo identična slika viđena je i u drugom delu meča u kom je Đoković ponovo počeo sa četiri uzastopna gema, a razliku u odnosu na prvi set napravio je u tome što Raoniću nije dozvolio nijedan gem do kraja za maksimalnih 6:0 i pobede u finalu posle svega 77 minuta igre.

Poseban kuriozitet je i podatak da je Đoković drugi set završio bez ijedne greške, što dovoljno govori o njegovoj dominaciji u ovom finalu.

Bila je ovo najubedljivija pobeda Novaka Đokovića u finalima Masters serije 1000 i čak treća uzastopna titula u Indijan Velsu.

0
0

2 Komentara

  1. Краљина наша….људино невиђена. Дочеко си да ти и америчка публика громогласна аплаудира, што је до сада било незамисливо…што даље „аплицира“ Федереру ЋАО…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter