0
Odbojka

ODBOJKA: Partizan prvi polufinalista plej-ofa

Objavljeno: 19.03.16 u 21:00

Odbojkaši Partizana prvi su polufinalista plej-ofa pošto su posle samo dva meča eliminisali Niš, koji je bio bolje plasiran u ligaškom delu šampionata.

U drugom meču plej-ofa crno-beli su večeras u dvorani Vizura trijumfovali sa 3:0, po setovima 25:21, 25:16, 25:19, posle samo 68 minuta igre.

Ni jednog trenutka se pitanje pobednika nije postavljalo. Partizan je bio dominantan, od početka pa do kraja susreta držao je vođstvo, uz odličnu igru čitavog tima. Sa druge strane, Nišlije su bile oslabljene neigranjem njihovog najboljeg poentera Pržića, pa su ovom utakmicom završili sezonu.

U pobedničkom timu istakli su se Buša sa 11 poena, Veličković sa devet, dok su po osam sakupili Lopar, Pantić i Polomac. Kod Nišlija, bolji od ostalih bili su Perović sa devet i Opačić sa osam poena.

Partizan će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Crvene zvezde i kragujevačkog radničkog u kom crveno-beli vode sa 1:0. U preostala dva četvrtfinala Vojvodina vodi protiv Ribnice, a Novi Pazar protiv Spartaka iz Ljiga. Tri navedena para svoje druge utakmice četvrtfinala plej-ofa igraće u nedelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter