3
AdmiralBet ABA Liga

NEMA VIŠE DILEME: Partizan izabrao između FIBA i Evrolige?

Objavljeno: 19.03.16 u 14:14

U kući košarke danas je održan sastanak čelnika saveza i klubova na kom su se Partizan, Crvena zvezda i Mega Leks izjasnili koga će da podrže FIBA ili Evroligu.

Posle sastanka kratku izjavu za Sportski žurnal dao je sportski direktor Partizana, Dragan Todorić.

– Izjasnili smo se kao klub da bismo u ovoj situaciji prihvatili da igramo Evrokup, jer nam je to šansa da se u neko dogledno vreme vratimo u Evroligu – rekao je Dragan Todorić i potom se osvrnuo na ABA JTD ligu.

– Interes svih klubova je da se ABA liga igra. Sad, da li će se igrati i u kakvom formatu, to u ovom trenutku ne znam. Verovatno ćemo svi biti pametniji posle nedelje i tada ćemo moći nešto više i konkretnije da pričamo. Najbitnije je da smo se mi ovde u Srbiji konačno dogovorili i rekli svoje mišljenje. Savez neće praviti nikakve poteškoće klubovima koji budu izabrali Evroligu. Logično je da KSS podrži FIBA.

0
0

3 Komentara

  1. posto su iz kk partizana oterani danilovic i DULE VUJOSEVIC … covic moze da radi sta hoce i kako hoce u ime srpske kosarke i kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana . PREDSEDNIK KSS I KK PARTIZANA U SENCI … DONEO JE ODLUKU … odluku … koja odgovara njegovom privatnom klubu kkcz. definitivno se i jedan od TROJANACA … otkrio. njegova izjava od pre mekoliko dana da mu cela porodica navija za zvezdu … bese samo uvod u ovakvu odluku … sve se svesde na ono sto DULE VUJOSEVIC najavi: jedan … jedan … jedan …, …. to ce uskoro biti Srbija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter