3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Bolje da o nekim stvarima i ne govorim

Objavljeno: 19.03.16 u 21:18

Seriju loših rezutata Vojvodina je nastavila i u 27. kolu Super lige porazom od OFK Beograda, a trener Novosađana je psle meča rekao da su promašaji doveli do poraza.

Lalatović je čestitao OFK Beogradu na pobedi, ali je naglasio da ne bi želeo još nešto da kaže, jer bi ponovo bio kažnjen:

– Čestitam OFK Beogradu na pobedi. Moram da budem obazriv šta pričam, jer sam već mnogo puta kažnjen, uglavnom zbog istine. Kada bih sada rekao istinu, mislim da bi me kaznili doživotno, zato bolje da o nekim stvarima ni ne govorim, rekao je Lalatović.

Zatim se osvrnuo na utakmicu i još jedno loše izdanje njegovih igrača:

– Neverovatno je šta sve promašujemo, odnosno da ne koristimo šanse ni sa pola metra. Za to smo ponovo kažnjeni i primili smo gol iz prekida, gde je cela naša zadnja linija promašila loptu i njihov igrač ju je dočekao sam na drugoj stativi.

Najavio je bolje igre Vojvodine u nastavku sezone. ali žali za zbog tog što je ekipa igrala dobro, a nije pobedila:

– Neverovatno je šta sve promašujemo, odnosno da ne koristimo šanse ni sa pola metra. Za to smo ponovo kažnjeni i primili smo gol iz prekida, gde je cela naša zadnja linija promašila loptu i njihov igrač ju je dočekao sam na drugoj stativi. Da smo pobedili Rad, gde smo vodili 0:2, i da smo savladali Borac, gde smo primili gol u nadoknadi vremena, danas bi svi pričali kako Vojvodina igra najlepši fudbal. Ovo je veliki klub i čim se ne pobeđuje, naravno da mora da se igra bolje, jasan je Lalatović. 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter